Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szólnátok ha a konditeremb...

Humor Herold kérdése:

Mit szólnátok ha a konditeremben ez történne?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk évek óta konditermet járó egyén vagy, ami elég szépen meg is látszik, szép kis izomzatot építettél.Épp nyomod a kemény edzésed, teljesen bele vagy merülve az egyik gépen végzett gyakorlatba a sorozat közepén.Egyszer csak odamegy hozzád egy kis nyüzüge csávó, és elkezd okoskodni hogy nem jól csinálod a gyakorlatot! És hogy gurulj odébb majd ő megmutatja hogy kell azt csinálni!

2022. jan. 26. 18:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ide felkerülne az eset 24.-ként:

[link]

2022. jan. 26. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
Velem konkrétan előfordult még x évvel ezelőtt, hogy valami 110 kilóval nyomogattam fekve, és egy szemüveges okostojás odajött megkérdezni, hogy milyen kokszot nyomok, mert a múlt héten csak 60-nal látott nyomni. Mondom igen, 60-nal is nyomtam, ugyanis be szoktam melegíteni kis súllyal, mielőtt elkezdem a munkasorozatokat, de a múlt héten is ugyanekkora súlyig mentem fel. Erre elkezdett erősködni, hogy hazudok, én pedig annyit válaszoltam, hogy leszarom, mit gondol, és amúgy sincs semmi köze hozzá, mit csinálok.
2022. jan. 26. 18:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Alapból utálom, ha valaki széria közben jön oda hozzám, hát még ha okosokodik is. Ha akar valamit, megvárja, amíg végzek a gyakorlattal, ez értelmes embernél alap. Viszont ha tényleg igaza lenne, amit azért kétlek, mert a teremben levő gépeket tudom használni, akkor azért megköszönném, hogy kösz bástya, jó edzést szeva.
2022. jan. 26. 18:13
 4/14 BeefEater ***** válasza:
100%
Semmit mert nem érné meg, hogy foglalkozzak vele.
2022. jan. 26. 18:24
 5/14 A kérdező kommentje:

Érdekes hogy azért jár konditerembe hogy másokat figyeljen :)

2022. jan. 26. 18:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

És mennyi ilyen hülye ráérős ember van!

2022. jan. 26. 19:00
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan már nekem is volt, hogy egy dagadt apuka random meg akart tanítani felhúzni, mert ugye "azt zárt lábbal kell és fordítva kell megfogni a rudat". Csávókám nem tudod mit kezdeni a szumóval és a hook grippel. Mondtam neki, hogy már két erőemelő verseny van mögöttem, de köszönöm szépen, hogy segíteni próbál. Ő mondta, hogy bocsi, csak azt hitte, hogy még kezdő vagyok és nem akarta, hogy szarul tanuljam meg a gyakorlatot. Éppen 190 kg volt a rúdon. Kérdeztem, hogy sok kezdőt lát ennyivel felhúzni. Ekkor nevetett egy kínosat és visszament csuklyázni, meg mesélni a jó öreg katona sztorikat a többi pocakos haverjának, akikkel már 25 éve járnak a konditerembe szociális életet élni.
2022. jan. 26. 19:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jobban felse tudna huzni kb mint h sorozat kozepen hozzamszol.. biztos bunkon reagalnek ha aztse varja meg h befejezzem. Ha meg pihi kozbe akkor csak elmosolyodok es megmondom h nincs szuksem tanacsra meg segitsegre. Bar ilyen nemhinnem h elofordulna. H egy veznagyerek megprobal kioktatni egy kigyurt tagot
2022. jan. 26. 21:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Rárúgnám a sz*romat.
2022. jan. 26. 22:58
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Volt ilyen,ilyen tipikus "koximaxi" volt,elég nagyképűnek tűnt.

Láttam hogy folyton nézi ahogy a gyakorlatot csinálom. Majd odajött megmutatta hogy hogy kell helyesen.

És itt jön a bökkenő: TELJESEN IGAZA VOLT! És kiderült számomra hogy a látszat csal,tök jó fej valójában! :D

2022. jan. 26. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!