Humor Herold kérdése:
Mit szólnátok ha a konditeremben ez történne?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk évek óta konditermet járó egyén vagy, ami elég szépen meg is látszik, szép kis izomzatot építettél.Épp nyomod a kemény edzésed, teljesen bele vagy merülve az egyik gépen végzett gyakorlatba a sorozat közepén.Egyszer csak odamegy hozzád egy kis nyüzüge csávó, és elkezd okoskodni hogy nem jól csinálod a gyakorlatot! És hogy gurulj odébb majd ő megmutatja hogy kell azt csinálni!2022. jan. 26. 18:01
1/14 anonim válasza:
Ide felkerülne az eset 24.-ként:
2/14 anonim válasza:
Velem konkrétan előfordult még x évvel ezelőtt, hogy valami 110 kilóval nyomogattam fekve, és egy szemüveges okostojás odajött megkérdezni, hogy milyen kokszot nyomok, mert a múlt héten csak 60-nal látott nyomni. Mondom igen, 60-nal is nyomtam, ugyanis be szoktam melegíteni kis súllyal, mielőtt elkezdem a munkasorozatokat, de a múlt héten is ugyanekkora súlyig mentem fel. Erre elkezdett erősködni, hogy hazudok, én pedig annyit válaszoltam, hogy leszarom, mit gondol, és amúgy sincs semmi köze hozzá, mit csinálok.
3/14 anonim válasza:
Alapból utálom, ha valaki széria közben jön oda hozzám, hát még ha okosokodik is. Ha akar valamit, megvárja, amíg végzek a gyakorlattal, ez értelmes embernél alap. Viszont ha tényleg igaza lenne, amit azért kétlek, mert a teremben levő gépeket tudom használni, akkor azért megköszönném, hogy kösz bástya, jó edzést szeva.
4/14 BeefEater válasza:
Semmit mert nem érné meg, hogy foglalkozzak vele.
5/14 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy azért jár konditerembe hogy másokat figyeljen :)
2022. jan. 26. 18:26
6/14 anonim válasza:
És mennyi ilyen hülye ráérős ember van!
7/14 anonim válasza:
Olyan már nekem is volt, hogy egy dagadt apuka random meg akart tanítani felhúzni, mert ugye "azt zárt lábbal kell és fordítva kell megfogni a rudat". Csávókám nem tudod mit kezdeni a szumóval és a hook grippel. Mondtam neki, hogy már két erőemelő verseny van mögöttem, de köszönöm szépen, hogy segíteni próbál. Ő mondta, hogy bocsi, csak azt hitte, hogy még kezdő vagyok és nem akarta, hogy szarul tanuljam meg a gyakorlatot. Éppen 190 kg volt a rúdon. Kérdeztem, hogy sok kezdőt lát ennyivel felhúzni. Ekkor nevetett egy kínosat és visszament csuklyázni, meg mesélni a jó öreg katona sztorikat a többi pocakos haverjának, akikkel már 25 éve járnak a konditerembe szociális életet élni.
8/14 anonim válasza:
Jobban felse tudna huzni kb mint h sorozat kozepen hozzamszol.. biztos bunkon reagalnek ha aztse varja meg h befejezzem. Ha meg pihi kozbe akkor csak elmosolyodok es megmondom h nincs szuksem tanacsra meg segitsegre. Bar ilyen nemhinnem h elofordulna. H egy veznagyerek megprobal kioktatni egy kigyurt tagot
10/14 anonim válasza:
Volt ilyen,ilyen tipikus "koximaxi" volt,elég nagyképűnek tűnt.
Láttam hogy folyton nézi ahogy a gyakorlatot csinálom. Majd odajött megmutatta hogy hogy kell helyesen.
És itt jön a bökkenő: TELJESEN IGAZA VOLT! És kiderült számomra hogy a látszat csal,tök jó fej valójában! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!