Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hánykor vannak a legtöbben...

Hánykor vannak a legtöbben illetve legkevesebben a termekben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy változó, de azért nagy átlagban mikor vannak a legtöbben? 5-6 körül?

2022. jan. 27. 09:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Rá tudsz nézni google mapsen arra hogy 1-1 konditerembe mikor mennyire vannak sokan. 16:00-20:00 szokott lenni a legdurvább, 9-12 között van egy jóval kisebb hullám.

Legkevesebben kb 8 előtt(bár attól is függ hogy hol van a konditerem) meg 12-15 óra között szokott lenni.

Péntek-vasárnap jóval kevesebben vannak.

Én személy szerint 20:30 ra szoktam menni mert ott már nincsenek annyira sokan.

2022. jan. 27. 09:59
 2/23 anonim ***** válasza:
58%

Ez szerintem teremtől és településtől függ. Jártam olyan terembe, ahova alig jártak, mert mindenki a konkurenciánál edzett. De nyomtam olyan teremben is évekig, ahol mindig tele voltunk, pedig nem volt egy nagyon kicsi kondi.

Ahova meg jelenleg járok, az kiszámíthatatlan. Valamikor 10 és 13 óra között senki nincs, valamikor meg egy rohadt húzódzkodóhoz nem férsz hozzá ebben az idpontban, mert annyian vannak. Valamikor úgy megyek le 16 órakor, hogy előre rettegek attól, hogy lesz-e üres fekvenyomó pad, aztán belépek és szinte üres a terem, pedig akkor általában teltház szokott lenni. Valamikor hétvégén reggelente ketten vagyunk a haverommal, valamikor ugyanebben az időpontban át kell vinnem a kardió-terembe egy olimpiai rudat súlytárcsákkal, ha fel akarok húzni, mert a nagyteremben egy kartávolságnyi hely sincs.

2022. jan. 27. 10:20
 3/23 A kérdező kommentje:
az komoly, gondolom ez vmi felsztárolt terem, pl scitec gold, flex?
2022. jan. 27. 10:36
 4/23 anonim ***** válasza:
Legtöbben szerintem délután 3 és 6 között, esetleg reggel 9 és 11 között, legkevesebben pedig kora reggel, késő este, és délben. Persze ez termenként változó. Mondjuk számomra lényegtelen mert elmebeteg vagyok és hajnali egykor járok :D
2022. jan. 27. 10:59
 5/23 anonim ***** válasza:
Delutantol zarasig hering party.. kora reggel vagy ejszaka (ha nonstop) kevesen vannak. En ezert szoktam at inkabb privat teremre
2022. jan. 27. 12:05
 6/23 A kérdező kommentje:
Érezhetően többen vannak most így januárban?
2022. jan. 27. 12:09
 7/23 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Ilyenkor tényleg megszaporodnak az újévi fogadalmas emberek. Márciustól már kevesebben lesznek. Aztán május környékén megint felszaporodnak az emberek, amikor rájönnek, hogy mindjárt itt a strandszezon és még mindig szarul néznek ki. Aztán júliustól kevesebben lesznek, amikor permanens lesz a száz fok, mind kint, mind a teremben. A legnyugisabb mindig az őszi időszak. Akkor tényleg csak azok járnak, akik egész évben járnak. Persze ettől még lehet teltház.
2022. jan. 27. 12:12
 8/23 anonim ***** válasza:
Am megtudod nezni, hogy mikor mennyien jarnak. De gondolom ugyis akk edzel amikor tudsz szal tokmind1. Nagy terembe menj ahol minden izomcsoportra van 100 lehetoseg. Nekem csak felosztasom van es mindig ugy rakom ossze a tervet menetkozbe ami szabad pont.
2022. jan. 27. 12:21
 9/23 A kérdező kommentje:

azon gondolkoztam, hogy ugye a legtöbb embernél ez a felosztás:

hétfő: mell bic

szerda: hát váll

péntek: láb tric

Én meg megfordítom ezt. Vélemények?

2022. jan. 27. 12:23
 10/23 anonim ***** válasza:
90%

Mi a véleményünk arról, hogy megfordítasz egy amúgy is ótvar szar, shopbuilderre sem való edzéstervet?

Esetedben szerintem mindegy, hogy mikor mész. A te fejlődésed nem a konditeremben tartózkodók számán fog múlni.

2022. jan. 27. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!