Hánykor vannak a legtöbben illetve legkevesebben a termekben?
Rá tudsz nézni google mapsen arra hogy 1-1 konditerembe mikor mennyire vannak sokan. 16:00-20:00 szokott lenni a legdurvább, 9-12 között van egy jóval kisebb hullám.
Legkevesebben kb 8 előtt(bár attól is függ hogy hol van a konditerem) meg 12-15 óra között szokott lenni.
Péntek-vasárnap jóval kevesebben vannak.
Én személy szerint 20:30 ra szoktam menni mert ott már nincsenek annyira sokan.
Ez szerintem teremtől és településtől függ. Jártam olyan terembe, ahova alig jártak, mert mindenki a konkurenciánál edzett. De nyomtam olyan teremben is évekig, ahol mindig tele voltunk, pedig nem volt egy nagyon kicsi kondi.
Ahova meg jelenleg járok, az kiszámíthatatlan. Valamikor 10 és 13 óra között senki nincs, valamikor meg egy rohadt húzódzkodóhoz nem férsz hozzá ebben az idpontban, mert annyian vannak. Valamikor úgy megyek le 16 órakor, hogy előre rettegek attól, hogy lesz-e üres fekvenyomó pad, aztán belépek és szinte üres a terem, pedig akkor általában teltház szokott lenni. Valamikor hétvégén reggelente ketten vagyunk a haverommal, valamikor ugyanebben az időpontban át kell vinnem a kardió-terembe egy olimpiai rudat súlytárcsákkal, ha fel akarok húzni, mert a nagyteremben egy kartávolságnyi hely sincs.
azon gondolkoztam, hogy ugye a legtöbb embernél ez a felosztás:
hétfő: mell bic
szerda: hát váll
péntek: láb tric
Én meg megfordítom ezt. Vélemények?
Mi a véleményünk arról, hogy megfordítasz egy amúgy is ótvar szar, shopbuilderre sem való edzéstervet?
Esetedben szerintem mindegy, hogy mikor mész. A te fejlődésed nem a konditeremben tartózkodók számán fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!