Melyik az a Szteroid amelyik a legtöbbet hozz (minőségben is) és legkevesebb mellékhatással jár. Injektálós és szemesbe?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 20:49
2/7 anonim válasza:
nincs ilyen hogy legtöbbet hoz meg legkevesebb mellékhatás,nyilván van különbség egy stanazolol és egy anadrol között de jó vége nincs higyj nekem,de ha muszáj lenne mondanom valamit boldi-propi
3/7 A kérdező kommentje:
növi hez nagy merészség kell...
2012. szept. 30. 20:53
5/7 anonim válasza:
Növinél is vannak veszélyek.:á
Olyan nincs, hogy mindenkinél ugyanúgy válik be a valaki szerint jó cucc, mivel nem mindegy az egyéni genetika, így a koxra is különbözőképpen reagálhat a szervezet.
De ha nem versenyzel, akkor felesleges is kockáztatni az egészséged.
További infot inkább a testmesteren szerezz be, ott vannak szakik.:)
6/7 poiu válasza:
Ma reggel vettem a Lehelben egy kiló bikatökét, és megfőztem pörköltnek. Isteni! Az ára becsapós, csak 760 Ft/kg, de a harmadát el kell dobni (hártyák és inak). Ezzel együtt értékarányos. Délben ettem egy adagot és most csak úgy duzzad a karizmám.
7/7 A kérdező kommentje:
ott a pont . :DDDD
2012. szept. 30. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!