Milyen mellékhatással jár egy danabol kúra?
Sziasztok! Kíváncsi lennék 1 danabol kúra mellékhatásaira!
16 éves vagyok 199 cm 71kg ,6 hónapja járok edzeni...
eddig bármilyen fehérjét,tömegnövelőt próbáltam alig híztam valamit:S ezért valami hatásosabb szert szeretnék kipróbálni...
4 hónap alatt 8 kilót szedtem fel....
az utóbbi 2 hónapba nem nőttem semmit.. nem hiztam...
táplálkozás? napi 5-6x eszek... de legtöbbet vacsira: 6 virsli,5 főt tojás, fél liter tej(Mass-al)
minden héten hús-t zabálok. de így is alig hízok valamit
a kajád egy rakás sz ar de a cigány kox az kő hogy jó vizes legyél
sugárzik az értelem
mi az hogy fél liter tej meg mass??
ne tejbe tedd bele hanem vizbe gyorsabban felszivódik.300ml vizbe tegyél 50g Super Mass 5000 ret.Virslitől nem fogsz fejlödni lényegesen emeld fel a kaloribevitelt de minőségit és kemény tömegnövelő edzés...vagy egy jó személyi edző át tud lenditeni
Na, tegyük rendbe a dolgokat, kezdjük a kérdéseddel:
A Danabol az egyik létezó legócskább, legundorítóbb szteroid, amit csak találhatsz. Felvizesedsz, és zsírosodsz tőle, nagyon minimális izom lesz tőle, és ami rád jön hamar, olyan gyorsan távozni is fog. Több liternyi víz nem marad benned.
Koxolni ne koxolj, mert:
-Fél éve edzel, és nagyon fiatal vagy
-Nincs egy normális étrended, mert a renegeteg zabálok főleg vacsira, az nem étrend
-Nem vagy tisztában a dolgokkal.
Tedd az étrendet rendbe, legyen napi 5-6 gramm ch/testsúlykilogramm, és 2-2.5 gramm fehérje/ tskg. A te esetedben ez kb. 360 gramm szénhidrátot és 140 gramm fehérjét jelent.
Edzés után menjen tömegnövelő, vagy fehérje+dextróz kombó VÍZZEL ne tejecskével.
Kell egy multivitamin reggelre, és ennyi.
Edzés legyen kemény, és rendben, fejlődni fogsz meglátod.
Koxolni akkor érdemes, ha majd ott tartasz naturálban, hogy versenyzeni akarsz, ami nem holnap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!