Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mellékhatással jár egy...

Milyen mellékhatással jár egy danabol kúra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kíváncsi lennék 1 danabol kúra mellékhatásaira!

16 éves vagyok 199 cm 71kg ,6 hónapja járok edzeni...

eddig bármilyen fehérjét,tömegnövelőt próbáltam alig híztam valamit:S ezért valami hatásosabb szert szeretnék kipróbálni...

2012. szept. 12. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nehogy már egyből a koxon törd a fejed...inkább a helyes étrend kidolgozására fordítanál ennyi időt.

Az, hogy "sokat eszem" nem kategória. Az ételnek megfelelő mennyiségben kell tartalmaznia szénhidrátot, fehérjét és zsírt. És lehetőleg ne feldolgozott élelmiszer legyen (mirelit szarok, szalámik, felvágottak, virslik).

Én helyesen étkezem és nem egész 1 hónap alatt bő 3 kiló jött rám. Nyilván ez nem mind izom, sőt...de némi izom-csíra már látszik. :)

Szóval először rendbe kell tenni a kajádat és akkor még 2-3 évig nagyon látványosan tudsz fejlődni.

2012. szept. 12. 23:10
 12/13 anonim ***** válasza:
hiába szeded, agyad nem nő tőle...
2012. szept. 13. 02:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Próbáld ki nyugodtan, nincsenek is mellékhatásai, ezerszer jobban jársz mint a szaros napi 80 kg rizzsel meg 50 kg hússal így legalább beled is marad és kemény is leszel hajrá hajrá!
2012. szept. 13. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!