Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hánykor vannak a legtöbben...

Hánykor vannak a legtöbben illetve legkevesebben a termekben?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy változó, de azért nagy átlagban mikor vannak a legtöbben? 5-6 körül?

2022. jan. 27. 09:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10 +1
2022. jan. 27. 12:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Szóval azon aggódsz, kedves kérdező, hogy hány órakor hányan vannak a konditeremben, de pörgeted a mell-bicepszet és a láb-tricepszet (LOL). Nyilván csak szívatsz és trollkodsz, de ez eléggé az alja. Sajnállak.
2022. jan. 27. 13:05
 13/23 anonim ***** válasza:
A láb-tricepsz? Szerinted?
2022. jan. 27. 13:07
 14/23 A kérdező kommentje:

Két külön izomcsoport, nincs már a karomban izomláz, így ledzhetem faszán a tricepszet, és utána lábazok egyet normálisan.

Szerintem teljesen jó, bevált már.

2022. jan. 27. 13:14
 15/23 A kérdező kommentje:

de amúgy jelenleg így szoktam:

mell - váll

bic - tric

láb - hát (ami így túl sok viszont)

2022. jan. 27. 13:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor mondok neked valamit. Tudom, hogy profi vagy, de azért hátha tudok segíteni:

A nap (mell, tricepsz, váll)

fekvőtámasz (akár súlymellényben), fekvenyomás (nagy súllyal, progresszíven), toldózkodás (akár plusz súllyal)

B nap (hát, bicepsz)

evezés, fűrészelés, húzódzkodás (akár plusz súllyal), ha pedig még nagyon nem bírsz magaddal, akkor tőlem nyomj egy kis harhajlítást kézisúlyzóval és szevasz

C nap (láb)

guggolás, felhúzás, vádli

D nap (nyújtás, korrekció, mobilizáció, hengerezés, esetleg egy kis core erősítés)

E nap (kardió)

futás, gyaloglás, biciklizés, ugrókötelezés, lépcsőzés, vagy amit érzel

Hogy esetedben nem kell izolálgatni külön a nem létező karocskád izmocskáit, az fix. Ha ezektől az alapgyakorlatoktól te nem fejlődsz (mindenki fejlődik tőlük, ha van progresszió és szabályos végrehajtás, úgyhogy meglepődnék), akkor baj van.

Nincs mit!

2022. jan. 27. 13:33
 17/23 A kérdező kommentje:

sokan teljes testedzést csinálnak, például heti 2x, ott mindent izomcsoportot leedzenek, vagy erőemelő edzések is jóformán minden izomcsoportot érintenek.

Akkor ezek szerint ők is rosszul csinálnak mindent?

2022. jan. 27. 13:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Micsoda? Nem teljesen értem, pedig erőemelő vagyok. Mire vagy kíváncsi?
2022. jan. 27. 14:13
 19/23 anonim ***** válasza:

hétfő: mell bic, szerda: hát váll, péntek: láb tric

Hat sztem igy nemsokan edzenek 😀 Meg nincs ilyen szabaly h mikor mit. Mindenki tok mashogy edz. De nagyon sok fele gyakorlatot tudsz csinalni mindenre. Olyan meg sose volt h ott allok es nemtudok mellezni sehogy 😀 pedig sokszor nagy a tomeg. Megkerdezed max h mennyi van meg v h beszallhatsz e

2022. jan. 27. 15:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező azt ugye tudod hogy a karodat is edzed hát és mell edzésnél is indirekt?

Fölöslegesen szétszabdalt edzéstervet tolsz.

2022. jan. 27. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!