Melyik étkezésnél eszitek a legtöbbet, és melyiken a legkevesebbet?
Amikor éhes vagyok, eszek! :-)
Mi vagyok én b*szki, robot? :-)
Reggeli semmi (tudom jó volna, de nem megy). Ebédre nagyobb adag főtt étel. Vacsora ritkán és nem nagy adag.
A legnagyobb gondom a délutáni nassolás (édesség) :-D
Én háromszor eszek egy nap, reggel, délben meg este, mindháromszor elég sokat eszek, mert nincs köztes nasi nálam, vagy legalábbis ritkán, egészen változó, mikor melik a legnagyobb, mert eset függő, mikor van étvágyam.
Kalória értéket nézve gyakran van, hogy a reggelim a legnagyobb (zabkása + gyümölcsök meg magvak azért sokkal nagyobb értékű, mint pl. egy saláta ebédre) de pl. van, mikor nincs étvágyam reggel, akkor max egy joghurtot eszek vagy gyümölcsöt, és akkor ebédre vagy vacsorára eszek többet. Szóval én igyekszem annyit enni, amennyi jól esik, úgy, hogy azért a napi 3 étkezés alatt elég kalóriát be is vigyek.
Mi reggelire egy keveset, általában egy kávét és piritóst, ebédre egy szendvicset vagy joghurtot egy kis keksszel.
Vacsorára kb minden nap vagy én, vagy a párom főz valamit, ez a legnagyobb étkezésünk, mert ilyenkor van rá időnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!