Nyárra szeretnél nagyon izmos lenni?Mit szedjek és hogyan edzek hozzá?
Figyelt kérdés
Jelenlegi paramétereim.Erőszintem.Papámnál egy traktorpótkocsit megtudtam pakolni búzás zsákokkal, felemelni és felrakni majd elrendezni a pótkocsin.Guggolás 50kg megy 2.Fekvőből tudok 20-at csinálni, majd ha pihenek tudok még 10-15 csinálni.Bicepszre tudok 30-35 kgból 15 csinálni, ez a legerősebb testrészem.Ha professzionálisan szeretnék edzeni edzőteremben gépek vagy súlyok fognak kelleni?ha egyedül szeretnék nagyon izmos lenni, bicepszre mennyivel kell majd többet edzeni?Többivel nagyjából tisztában vagyok.2022. jan. 18. 18:50
1/6 anonim válasza:
Ha most kezdesz el edzeni, az idei nyár már bukta, jövő nyárra viszont fel tudsz készülni.
2/6 A kérdező kommentje:
De ha most zsákokat pakolok, vagy bicepszezek otthon nagyon bedurran minden izmom.Pedig még kezdő vagyok, terembe még nem járok.
2022. jan. 18. 18:58
3/6 anonim válasza:
Nem is kell. Te abszolút a búzás zsákok közé vagy való. Ott is kellően ki tudod pattintani magad, tesóm. Már húsvétra is bekészülhetsz a formával, nem kell nyárig szarakodni. Időnként egyél is abból a búzából, úgy ahogy van, aztán áprilisban a birkák menekülni fognak előled, mert azt hiszik, hogy jön a barna medve.
4/6 anonim válasza:
Ha tudnál napi 130-140g fehérjét bevinni, és rendes edzésterved lenne, akkor nyárig simán látható lenne a fejlődésed, de schwarzenegger nem lennél így sem.
5/6 anonim válasza:
Ha nagyon jó a genetikád és van egy profi edződ ami mindent megcsinál helyetted, akkor lehetséges.
6/6 anonim válasza:
Iden nyarra nagyon izmos ugy h most kezded? 😀 ha lemesz terembe heti 4-5x edzovel es bekoxolsz meg akkor se. Jovore talan de inkabb tobb ev.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!