Apukam orvos es en szeretnek feherjet szedni! De apukam azt mondta hogy ne szedjek mert azt mondta hogy igaz hogy kivulrol szebbnek tunsz de belulrol meg tonkre teszed magadat (Belso szervek) Nektek mi a velemenyetek?
Tetszik, ez a tekintély elvű érvelés. Aki éveken keresztül tanult biokémiát, az már nem mondhat hülyeséget. "igaz hogy kivulrol szebbnek" Akkor ezt mégis mire véljük? Miért néznél ki "szebbnek" a fehérjeportól? Ezt biokémiailag hogy támasztanád alá? És biokémiailag hogy magyaráznád, hogy a fehérjepor tönkre teszi a belső szerveket?
Szerinted nincs olyan, aki évekig tanult orvosin és használ fehérjeport? Vagy az pont befogta a fülét a biokémia előadásokon amikor amikor szóba jöttek a "halálos gyúróporok"?
De persze az orvosok istenek, 6 évig tanult, kussolsz, minden igaz, amit mond. Eszembe jut az a sztori, amikor írta itt valaki, hogy az orvos eltiltotta a porcerősítőtől, mert méreg... igaz, hogy az ortopéd orvos meg simán felírja, de nem gond. :D
Mond neki hogyha talán eszik húst vagy iszik tejet ugyan azt eszet/iszod te por formáján (persze úgy hogy feloldod vízzel stb.) csak te úgy, hogy egyszerüen kivan szűrve belőle a tejcukor stb.
És így csak a fehérje marad.
sajna az idősebb korosztály nem halad a korral. Én pl egy időben adtam vérplazmát (olyan mint a véradás, csak kevésbé terheli meg a szervezetet) a háziorvosom majdnem leesett a székről hogy ilyen borzalmasan veszélyes dolgot ne csináljak.
A nőgyógyászom hülyének néz, amikor megfogalmaztam néhány félelmemet (amelyek közül egy be is igazolódott) a fogamzásgátlóval szemben. Minden alkalommal megkérdezi, hogy fogyókúrázok-e....(ahelyett, hogy mondjuk rámnézne....) ezek után nem mondtam el neki, hogy csináltam egy 9 hetes szálkásítást, mert féltem nem tudnám elmagyarázni neki.
hab a tortán: orvosira járok. Mióta ott tanulok egyre paranoiásabb vagyok és egyre kevésbé érzem magam biztonságban az orvosok között. Minden igyekezetem, hogy ne ilyen legyek.
és a slusszpoén: van egy fiatal bikémtanárunk, aki meg irtó jó fej ajánlott pár tök hasznos dolgot. Meg ilyeneket mond, hogy "amúgy nyugodtan együnk kreatint, meg mindent ami k-val kezdődik, pl karnitint, meg ilyeneket mikor edzünk ...:D persze niylván ez egy poén volt de a lényeg, hogy legalább ismeri a piacon lévő aktuális készítményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!