Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Apukam orvos es en szeretnek...

Apukam orvos es en szeretnek feherjet szedni! De apukam azt mondta hogy ne szedjek mert azt mondta hogy igaz hogy kivulrol szebbnek tunsz de belulrol meg tonkre teszed magadat (Belso szervek) Nektek mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
2015. máj. 17. 01:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Miért tesz tönkre bárkit az a zsírsavak transzportját végző karnitin, vagy az alapvető energiahordozó molekula, a kreatin?

Csak mert a testünkben amúgy is van, aztán ha nagyon veszélyesek (mint a koleszterol) akkor megbüntetem magam mert ilyen csúnya anyagokat szintetizálok itt amíg nem figyelek :D

2015. máj. 17. 09:34
 12/19 anonim ***** válasza:
7%
Inkább egyél több húst, több tejet igyál a fehérjéért. Az ilyen bogyókba Isten tudja mit kevernek még bele.
2015. máj. 17. 09:35
 13/19 anonim ***** válasza:
"akkor megbüntetem magam mert ilyen csúnya anyagokat szintetizálok itt amíg nem figyelek" <= tesztoszteron, növekedési hormon miatt még le is csuknálak! nemcsak használod, elő is állítod...
2015. máj. 17. 09:38
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Ennek az orvosnak van diplomája? => [link] Felháborító, nem beszélte le a szülőt!
2015. máj. 17. 09:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Tényleg, le is sittelhetnének, LOL :D

Mondjuk kreatin és növihormon között azért van annyi különbség, kreatint eszem is hússal, növihormont inkább hanyagolnám a magam részéről, de azért lehet elmegyek holnap a rendőrségre, bevallom hogy ilyet termel a szervezetem de én semmit sem tudtam az egészről, én nem vagyok bűnrészes, csak áldozat xD

2015. máj. 17. 09:54
 16/19 anonim ***** válasza:

9es!

7es vagoyk, írtam is, hogy ez a mondat természetesen poén volt, és csak annyi akartam vele, hogy ez a tanár pl ismeri a piacon kapható tápkiegeket. Nyilván a koksz káros...

2015. máj. 17. 12:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Az előzővel egyetértek, de amúgy honnan jön elő ilyenkor ennyi gyökér? (néhány válaszoló pl.)

Kérdező, mivel táplálék, a fehérjét ESSZÜK, vagy mivel turmix, ISSZUK, és nem szedjük.

Apukádnak ORVOSKÉNT nem ártana tudni, hogy a koksz, amiről ő beszél, nem por állagú. Injekciós és tablettás formája van.

Szerinte legálisan bármelyik bolt árulhat ILLEGÁLIS szteroidkészítményeket, amikkel kapcsolatban még a tanácsadást is bünteti a törvény? Szerinte a gyártónak megéri drága szereket keverni a termékbe, hogy aztán eladja pár ezer Forintos áron? Szerinte nem vizsgálják át ezt is ugyanúgy (valójában ezt még sokkal inkább átvizsgálják), mint bármelyik másik élelmiszert?

2015. máj. 17. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:
A verseny miatt ráadásul el tudom képzelni, hogy a táp.kieg. cégek igencsak nézegetik a konkurencia cuccait is és ha valami nem szabályos van benne, akkor rögtön jelentik
2015. máj. 17. 14:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Vegyél tojásproteint.Abba még egy orvos sem tudna belemagyarázni semmi butaságot.De azért kérdezd meg,hogy mi a véleménye a tojásról és a porított tojásfehérjéről.
2015. máj. 17. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!