Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen testet elérni...

Egy ilyen testet elérni mennyi idő koxal?

Figyelt kérdés

[link]

Átlagos testalkatról indulva, par év natural hobbi gyuros múlttal. Hány kúra kell hozzá ha a kaja meg edzés okés? Minap láttam egy beszélgetést Füzessy Tiborral, ő mondta h 2-3 hónap egy kúra és aztán fél évig szünetet kell tartani, aztán lehet csak újra cuccozni ha épp akarsz maradni. Szintén ő mondta h nagyon nem mindegy h mit meg mennyit szedsz. Én nem akarok hatalmas lenni meg extra száraz sem, olyasmi mint a linkelt képen. Ez esetben gondolom kisebb a kockázata az egésznek, persze tudom h így is veszélyes de mellette járnék vérvételre, orvossal egyeztetnék. Meg nem Jóska Pistátol vennék cuccot hanem olyantol akinek van neve a szakmában és megbízható. Ami még érdekelne h egy kúra ami ugye 2-3 hónap, mennyibe kerül kb. ha ilyen testet akarok? Van rá keret, nem olcsó rossz minőségű cuccot szednék de mégis mennyibe kerül mert halottam már 50 ezret meg 500 ezret is.

2022. jan. 14. 17:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem is értem miért engednek ki ilyen kérdéseket, amikor a válaszok 80%-a full homály, mint mindig, mivel még ampullát sem látott emberek akarnak okítani egy velük egy csónakban evezőt🤦‍♂️

Kérdező ez attól függ hogy reagálsz a cuccra. Van akinek a te paramétereiddel 3 kúrából megvan, ami mondjuk összesen 300ezer, de ismerek olyat aki 5-6 éve nyomja és nem néz ki így. Ha 2-3 hónap a kúra és utána fél eveket kihagysz nagy eséllyel soha nem lesz jó formád, bár talán ez még hozható, csak sokkal lassabban. Ráadásul a fél évek végére messze leszel ettől, és mindig kezdheted újra, ha tartani akarod, szóval igazából elérni x kúra, de utána sem hagyhatod abba. Füzessy Tibi nem olyan forrás, akire hagyatkoznod kéne.

#6 "A szteroidok és a hormonkészítmények valójában még a tudomány számára is homályos területek" Ez így igaz, viszont pont hogy ezért érthet hozzá jobban egy profi guru/testépítő (Magyarországon ez kb 10 alatti szám, szóval ne értsd minden edzőre), mint akármelyik orvos/gyógyszerész, így ebben a témában szinte semmit nem ér a diploma, legfeljebb alaptudásnak jó. Egy orvos tudása a gyakorlatban addig terjed, amíg a kutatások vannak, azok pedig a versenysportban használt kombinációk, dózisok nagyon apró töredékére terjednek ki. Az elméleti tudás pedig itt szintén csak alapnak jó, ugyanis hatalmas eltérések vannak különböző emberek reakciói között. Egy orvos pontosan tudja milyen hatása, hatásmechanizmusa van egyes szteroidoknak, de fogalma sincs pontosan mi várható kombinálva, magas dózisokban, mert nincs semmilyen tapasztalata.

Épp ezért jól írta a #8as, hogy olyan orvos kell, aki kifejezetten testépítőkkel foglalkozott, pontosan tudja mit várjon ha heti 3g cuccot benyomsz 2-3-4 szer kombinációjával. Egy testépítésen kívülálló orvosnak fingja sincs erről, mert nincs rá szüksége.

2022. jan. 15. 08:01
 12/19 anonim ***** válasza:
Hat ez fugg a genetikadtol meg h h allsz most. Illetve h mennyire tartos eredmeny kell.. feltudod pumpalni magad 1 kuraval is ha jo a formad, de az nem fog ugy maradni 😀 Ha okosan cainalod jo resze megmaradhat, de h ki h reagal ra az menet kozbe meg visszaallitas utan derul ki.. nekem volt jopar kuram meg fel eves is 5 fele cuccal de sose volt semmi bajom, de mar evek ota naturalba nyomom ujra
2022. jan. 15. 17:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezt a nyamvadt bogyózabálót pár hónap, max egy év, azt egy átlagos gyúrós eléri.

semmi extra.

2022. jan. 15. 17:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Par honap? na dobj egy format Arni. Van aki meg bogyokkal szaraxik? 😅
2022. jan. 15. 17:55
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez a 2-3 hónap addig lesz annyi amíg el nem kezdesz nyomni valamit. Én egy lightosabb kúrát nyomtam, 5 hónapos volt testo-boldi. Havonta elment biztosan 1-1 dobozzal mindkettőből (4-illetve 3 naponta adtam), ez kb 40 ezer (havonta), aromatázgátlóból egy doboz volt kb 20 ezer, de 2 hónapig elég volt, a 12.héttől hcgt is toltam kúra közben havi 1 dobozzal, ez 3 ezer volt, tehát számold ki :) És ez csak 2 cucc (persze én is figyeltem a jó minőségre mindenből, amennyire tudtam). Ja, a levezetés plusz egy 100as cakk pakk. De tudod, meg nyilván a Füzessy is elmondta hogy ahhoz hogy ezekkel a cuccokkal elérd amit akarsz, ki kell maxolni a minőségi kajálást (tápkiegekkel, mindennel), a pihenést meg az edzést. Az én tárcámat is a kúra alatt nem a gyógyszerek hanem a kaja meg a tápkieg nyomta meg.
2022. jan. 15. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Almodik a nyomor 😀 az audit meg hagyjuk is 🤢
2022. jan. 15. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia 16-os!

magyarban még ilyen teszto boldi kombókat nyomogatnak?

Nagyon levagytok maradva.

Nekem uccsó stack ez volt.

yk-11 2 tab

PEG MGF edzés előtt

ibutamoren

inzulin

2022. jan. 15. 18:08
 18/19 anonim ***** válasza:
31%
17 nem, csak nem vagyok h.lye hogy hobbi szinten inzulint nyomjak. A sarmok meg túlhypeolt vackok szerintem, hozzáteszem nem próbáltam. Állítólag szőrös lesz a makkod az mk66-tól :)
2022. jan. 15. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Valtozo h ki mit tol. Hobbi szinten mi a szarnak tulvarialni. Siman eleg egy kis testo atlag feletti formahoz. Versenyszinten persze mas a helyzet..
2022. jan. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!