Fizikai melótól erősebb izmosabb leszek mint a gyúrástól?
Figyelt kérdés
Somogyban élek, itt rengeteg ember favágó, meg fatelepen dolgozik.Láttam olyan segédmunkás kinézetű egyéneket,hogy a szám tátva maradt.
Még a konditermekben sem látni ilyen izmos embereket.Nem mindegyik annyira izmos, de átlagosan mindegyik izmos külsejű, egy kis részük, extrém módon erős és izmos.
Miért van ez?
miért néz ki néha egy ilyen melós jobban, mint az edzőteremben edző polgártársaink jó része?
2022. jan. 12. 21:05
21/21 anonim válasza:
Az a fura, hogy néha találkozom a "műintézetben" (helyi kocsma) 27-35 éves fizikai munkát végző srácokkal. Én 45 vagyok, de sokkal leharcoltabban néznek ki nálam. (1999 óta végzek szellemi munkát, sokszor heti 7 napot dolgozva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!