A gyúrástól és a kalóriamegvonástól maradtam ilyen alacsony?
azért a 175cm nem olyan hihetetlen alacsony
valószínűleg nem
Ahogy én elnézem az átlag női magasság 160-165cm.
Ha durván diétáztál az lehetett hatással a növekedésedre, de a nagy súlyokkal edzés csak akkor ha sokszor volt komolyabb sérülésed, például törések, repedések acsontok növekedési zónáinak közelében.
De a 175centi az átlag férfi magasság közelében van. Ha a közeli vérszerinti rokonaid (testvérek, szülők, nagyszülők, szülők testvérei, esetleg unokatestvérek) lényegesen magasabbak nálad, akkor lehet rá gyanakodni, hogy valami nem úgy zajlott a növekedésed körül, mint kellett volna.
Ha viszont szimplán nem vagy olyan magas, mint amilyen lenni szeretnél, hibáztasd a génjeidet.
Az a keresési téma :DDDDDDD
Amúgy szerintem is tök átlag a 175-180 környéke. Én a 170-et súrolom alulról, de nem érzem, hogy annyira rohadtul kisebb lennék bármilyen társaságban. Izomban meg sokkal durvábban néz ki ekkora magassággal már egy közepes tömeg is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!