Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditeremben ciki?

Konditeremben ciki?

Figyelt kérdés

Szóval szeretek sportolni, szoktam edzeni, futni, stb., de konditeremben nemigen voltam még.

Félek, hogy nem is tudom használni elsőre a gépeket.

Ha elmegyek konditerembe így, és nem fogom tudni, hogy mit hogyan kell, az nagyon gáz lesz?

2021. dec. 30. 13:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki, menj profi öltözékben hogy lássák nem xarral gurigázol, sztreccs gatya, ami orbánsérót csinál a zacskóból, másképp nem vesznek komolyan
2021. dec. 31. 15:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem ciki, inkább veszélyes.

Nagy súlyokkal helytelenűl gyakorlatokat végezni veszélyes.

Csak óvatosan. Ne terheld túl magad és ha van lehetőséged kérj segítséget, akár csak a körületted lévőktől, hogy hogy kell 1-2 dolgot csinálni.

Nem tökéletes, de jobb mint a semmi és egyátalán nem ciki.

Én például nagyon szívesen segítek bárkinek, aki hasonló helyzetben segítséget kér. Eddig 2x történt meg velem és nem ítéltem meg negatívan őket.

2021. dec. 31. 22:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én azért szeretnék lejárni a terembe, hogy többet tudjak hozzáadni a sporthoz, hatékonyabban tudjam végezni, viszont meglepve olvasom, hogy inkább az otthoni súlyzós, saját testsúlyos edzést javasoljátok. :)

2022. jan. 2. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Az otthoni súlyzózás is jó, a saját súlyos edzés meg különösen, de a konditerem sem feltétlenül rossz. Mikor a lezárások voltak vettem két darab egykezes súlyzót 40-50 kilónyi tárcsával és egy állítható támlájú padot ami hasazáshoz is jó, plusz még néhány gumiszalagot. Kevés olyan izomcsoport van amit ne lehetne velük normálisan megdolgoztatni, csupán kreativitás kérdése. Persze aki több száz kilóval zsonglőrködik annak ez nyilván kevés, de egy átlagos földi halandónak bőven megteszi. El lehet menni kondiparkba/gyúrós játszótérre is ha van a környékeden. A konditeremben az a jó, hogy minden kéznél van, van elég súly, és a profi gépekkel azért könnyebb bizonyos izomcsoportokat izoláltan fejleszteni. Ezen kívül az edzőtermi közeg is motiválja az embert. Otthon mindig van valami más amit csinálni lehet, de ha már elmész egy konditerembe ott nyilván edzeni fogsz.
2022. jan. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!