Ciki ha láthatósági mellényben edzek a konditeremben?
Figyelt kérdés
Ma voltam este edzeni, terembe érkezve vettem észre hogy otthon hagytam az edző polómat.
Kézzel varrott ingben azért csaknem...bementem félmeztelenül. Majd a pultos azonnal szólt hogy látja hogy komoly a fizikum, de ez így nem jó.
Kimentem a kocsiba, semmi nem volt nálam, csak egy láthatósági mellény.
Elsőre fura volt de esküszöm kényelmes, jól áll, illik az arcomhoz. Több ismerősöm kérdezte hogy ez valami új Nike technikai edzőcucc, hol lehet ilyet vásárolni?
2020. júl. 24. 23:54
1/12 anonim válasza:
Modellkedni jársz edzőterembe vagy edzeni? Mert ha edzeni akkor ki nem szarja le mi van rajtad
2/12 anonim válasza:
:D Nem tudom miért jöttem fel ilyenkor, de megérte... :D
Végre egy ötletes trollkérdés.
De ha mégis komolyan mondod, akkor meg szerintem nem gáz, legalább feldobtad a teremben ,,a tájat", nem csak unalmas edzőcuccok voltak.
3/12 anonim válasza:
Én levertem volna a pultost, ha nem engedi, hogy félmeztelenül gyúrjak. De leginkább nem is megyek olyan ótvar helyre, ahol ezt szóvá teszik.
4/12 Pawel166 válasza:
Nem gáz, én már öt éve csak abban edzek :D
5/12 anonim válasza:
Csomoan edzenek abban, miert lenne ciki? Amugy pentek este igy unatkozol? Szerezz magadnak eletet, ocskos es nem kene kamu kerdeseket kiirnod.
7/12 anonim válasza:
Viccelsz kérdező? Én még munkavédelmi sisakot is viselek közben.
9/12 anonim válasza:
Nem, én még védő sisakot is szoktam kérni a közeli építkezésről, bcaas víz helyett meg egy nagy rekesz húgy meleg kőbányaival frissítem fel magam
10/12 anonim válasza:
Én csak azon csodálkozom báttya' hogy nem volt a teszto az egekben? Mint egy dühöngő bikának, tudod. Nem csaptad szét a pultosokat meg az egész termet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!