Ciki ha láthatósági mellényben edzek a konditeremben?
Figyelt kérdés
Ma voltam este edzeni, terembe érkezve vettem észre hogy otthon hagytam az edző polómat.
Kézzel varrott ingben azért csaknem...bementem félmeztelenül. Majd a pultos azonnal szólt hogy látja hogy komoly a fizikum, de ez így nem jó.
Kimentem a kocsiba, semmi nem volt nálam, csak egy láthatósági mellény.
Elsőre fura volt de esküszöm kényelmes, jól áll, illik az arcomhoz. Több ismerősöm kérdezte hogy ez valami új Nike technikai edzőcucc, hol lehet ilyet vásárolni?
2020. júl. 24. 23:54
12/12 anonim válasza:
Búvárfelszerelésben megyek legtöbbször, de van, hogy vegyvédelmi szkafanderben, ha nincs időm meló után hazaugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!