Honnan ered hogy a konditeremben az emberek bunkók?
Mindig látom gyakorin,de nem csak az interneten, hanem személyesen is tapasztalom hogy az emberek félnek lemenni a terembe mert mi lesz ott. Ő vékony/dagi/zöld marslakó bármi. Nem fogják kinézni. És én amennyi teremben voltam 90%ban kedvesek az emberek. Köszönünk egymásnak, segítünk egymásnak. Ha kérdeztem valamit valakitől hogy működik a gép elmagyarázta tök kedves hangnemben. Volt hogy valamit rosszul csináltam és személyi edző odajött hogy szia figyelj erre és erre és akkor jobb lesz. És tényleg.. :).
Nem tudom hogy ez valami eredendő bűn hogy a kondizik az ember? Vagy valami régebbi film mítosza? Vagy az emberek csak kifogást keresnek hogy miért nem mennek és pont ez jut eszükbe? Ti mit gondoltok erről?
Ez a "jajj a kondisok mind parasztok" és ezért nem járok terembe csak egy újabb kifogás a sok lusta embernek semmi más.
Aki meg inkább hisz az ilyen tévhiteknek az meg is érdemli,ha valaki annyira nem képes,hogy adjon egy esélyt a dolognak,lemenjen egy terembe és megnézze miújság az nem is akar jobban kinézni,inkább álmodozik tovább a kanapén otthon nézegetve az instán azokat akik tesznek a kinézetükért és harap depisen egy újabbat a 32es pizzába,persze nincs is ezzel baj,de ne anélkül ítélkezzen,hogy megnézte volna mi is folyik egy konditerembe.
Aki oda lemegy örül ha meló előtt végez az edzéssel és beér melóba,vagy hazafelé menne már de letudja fáradtan az edzést szóval senkit nem érdekel a másik,kretének persze biztos vannak itt ott,de azokkal miért kellene foglalkozni...
Az a baj,hogy az ember maga a rosszindulat,ha valaki izmosabb mint te azért bunkó mert féltékeny és "biztos megy az ilyen olyan tabi,meg a huhh ennyi szabadidővel könnyű,nekem legalább van életem" duma...
A másik meg amikor a kövér emberre mondják a magukét,mondjuk az igényteleneket én is lenézem,mert szerintem undorító,hogy se magafelé se mondjuk a párja felé nincs annyi igénye,hogy kinézzen valahogy (nem azokról beszélek akiken mondjuk 10 kg felesleg van,mert az sokaknak még jól is áll),aki meg kövér viszont lemegy a terembe vagy otthon edz,esetleg csak diétával,életmódváltással próbál magával valamit kezdeni azzal semmi baj,mert legalább próbál tenni.
Szoktak lenni bunkók a terembe, de szerintem pont fordítva, a kis izomtömeggel rendelkezők szoktak a bunkók lenni, a nagyok meg kedvesek.
Pl a múltkor bejött 2 srác a terembe, köszöntem nekik, erre rám néztek és nem köszöntek vissza. Aztán odamentek a fekvenyomóhoz, 60-70et alig bírtak el.
De amikor én 120-ba guggoltam és mellettem egy csávó 240-be, az utána odajött, hogy így tovább, ne adjam fel.
Tehát általában a kisebbek szoktak bunkók lenni, hogy kompenzáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!