Jobban járnék a konditeremmel?
Hát 2 súlyzó elég kevés, főleg ha nem állítható. Ugyan van saját testsúlyos edzés de az is elég gyorsan kevés lesz és nagyon meg kéne emelned a volument ahhoz hogy látszódjon valami.
Mindenképpen inkább edzőterem, mert súlyok és eszközök is baromi drágák és nem igazán éri meg vásárolgatni, mert sok hely és sok pénz.
Nézz körül, csinálj egy jó edzéstervet és kondi.
Meg figyelj az étkezésedre, 1.6g protein /ttkg
Lehet úgy csinálni otthon az edzést hogy hatásos legyen,a lezárások alatt én vettem állíthatós kézisúlyzót,rudat súlyokkal és tudtam fejlődni úgy is.A lényeg hogy állítható legyen hogy folyamatosan tudd növelni a terhelést,összetett gyakorlatokhoz jóval nehezebb súly kell.
Viszont ha csak ennyi felszerelésed van és vontatottnak érzed akkor szerintem is jobban jársz edzőteremben mert ott mégis sokkal több lehetőség van.
Az eszközök nem biztos, hogy drágák, csak okosban kell megoldani. Én évekkel ezelőtt 10 000 Forintért esztergáltattam 50 kg súlyt itthonra, mellé annyi, hogy vettem egy gyári rudat, az 7 000 volt. Fekpadom 10 000 volt, használtan, max. 100 kilót kibír. A kétkezesem 57 kg, de még tudok rátenni súlyt 80 kilóig, azt egy szeméttelepen találtam Svájcban. Mellé még vannak egykezes súlyzók is. Nekem ennyi elég. El is tudok mindent pakolni.
Teremben viszont több a lehetőség, kisebb az esélye, hogy ráunsz, mert több gép, több eszköz van, meg van társaság is esetleg vagy haverokkal is mehettek.
Két darab 10 kilós súlyzó kevés lesz viszont hosszútávon.
"2 db egykezes, 10 kilósak."
Kezdésnek sok, haladásnak kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!