Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jobban járnék a konditeremmel?

Jobban járnék a konditeremmel?

Figyelt kérdés
6 hónapja edzem itthon 2 db súlyzóval. Nem azt mondom, valamit ér, de valahogy nem látok magamon akkora változást. A testalkatom látszatra elég vékony, de 70 kiló vagyok 182 centihez. Nem tudom. De jobban járnék a konditeremmel?
2021. dec. 23. 23:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
mindenképpen. 2 súlyzó (nem tudom milyen) egy idő után semmi.
2021. dec. 23. 23:30
 2/11 A kérdező kommentje:
2 db egykezes, 10 kilósak.
2021. dec. 23. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Hát 2 súlyzó elég kevés, főleg ha nem állítható. Ugyan van saját testsúlyos edzés de az is elég gyorsan kevés lesz és nagyon meg kéne emelned a volument ahhoz hogy látszódjon valami.

Mindenképpen inkább edzőterem, mert súlyok és eszközök is baromi drágák és nem igazán éri meg vásárolgatni, mert sok hely és sok pénz.

Nézz körül, csinálj egy jó edzéstervet és kondi.

Meg figyelj az étkezésedre, 1.6g protein /ttkg

2021. dec. 23. 23:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, akkor az lesz. Az igazat megvallva olyan erőltetett menetnek érzem ezt az otthoni edzést. Voltam párszor teremben régebben, ott szinte jól esően égett minden egyes porcikám. Kaját mondjuk valóban rendbe kellene tennem, mert az tényleg nem a legjobb.
2021. dec. 23. 23:53
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
Persze h jobb kondiba
2021. dec. 24. 00:04
 6/11 anonim ***** válasza:
61%
#3-as vagyok. Én is próbálkoztam otthonival egy darabig, de nehezebben tartom be és sokmindent nem is tudtam rendesen edzeni, tipikus eset a lábam, ahol előbb elfáradt a testem maga mint a comb és lábszár izmaim.
2021. dec. 24. 00:13
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
Én kondiban sem fejlődtem jobban, mint otthoni edzéssel. Amúgy is egy nyűg az egész, ha estefelé munka után tudsz menni, mindig lesznek csomóan, nem férsz oda a gépekhez, foglalt a súly amit használni akarsz, ha messze van a konditerem akkor a járkálással, utazással is megy az idő. Meg ha nem akarsz minden nap menni akkor 1,5 - 2 órás edzéseket kell tolnod. Otthon minden izomcsoportot külön napon tudsz edzeni, szóval 40 percbe belefér egy edzés, nem kell kerülgetni senkit, nem kell várni senkire, nem kell szétizzadni a ruháidat (teremben nem illik boxerben edzeni). Nem leszel egy Kathi Béla de gondolom nem is ez a cél, ha okosan edzel és jól étkezel akkor egy sportos, atlétikus alkatot össze lehez hozni.
2021. dec. 24. 08:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Lehet úgy csinálni otthon az edzést hogy hatásos legyen,a lezárások alatt én vettem állíthatós kézisúlyzót,rudat súlyokkal és tudtam fejlődni úgy is.A lényeg hogy állítható legyen hogy folyamatosan tudd növelni a terhelést,összetett gyakorlatokhoz jóval nehezebb súly kell.

Viszont ha csak ennyi felszerelésed van és vontatottnak érzed akkor szerintem is jobban jársz edzőteremben mert ott mégis sokkal több lehetőség van.

2021. dec. 24. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
66%

Az eszközök nem biztos, hogy drágák, csak okosban kell megoldani. Én évekkel ezelőtt 10 000 Forintért esztergáltattam 50 kg súlyt itthonra, mellé annyi, hogy vettem egy gyári rudat, az 7 000 volt. Fekpadom 10 000 volt, használtan, max. 100 kilót kibír. A kétkezesem 57 kg, de még tudok rátenni súlyt 80 kilóig, azt egy szeméttelepen találtam Svájcban. Mellé még vannak egykezes súlyzók is. Nekem ennyi elég. El is tudok mindent pakolni.

Teremben viszont több a lehetőség, kisebb az esélye, hogy ráunsz, mert több gép, több eszköz van, meg van társaság is esetleg vagy haverokkal is mehettek.

Két darab 10 kilós súlyzó kevés lesz viszont hosszútávon.

2021. dec. 24. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
86%

"2 db egykezes, 10 kilósak."

Kezdésnek sok, haladásnak kevés.

2021. dec. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!