Jobban megéri egy home gym-re beruházni, mint konditerembe járni?
havibérletre 7000ft szerintem nem sok.
max az évekig tartó nyitás zárás ami lesz mostanság, emiatt csődbemenő konditerem, mert a fidesz ugye európában egyedül semmit se segít a vállalkozásoknak.
majd új terem keresése stb témát unod meg, és persze van hozzá helyed.
En pl. nem szeretek egyedul edzeni. Szeretek emberek kozott lenni, szocializalodni, uj gyakorlatokat, technikakat ellesni.
Ha anyagilag nezem, hosszu tavon biztos megeri. Nekem nem eri meg, egyen fuggo.
Mert egy teremben többféle felszerelés van, pl gépek. Meg vannak más emberek, otthoni teremben nincsen pl spotter, fekvenyomásnál nem áll mögéd senki stb..
Szóval vannak hátrányai is.
Azt meg kifelejtettem, hogy ugye ez a hulye jarvany hiszti is hozhat meglepetést, bezarjakk megint a temreket meg így, kinek van kedve ezt figyelni? Kenyelmesen leedzek otthon.
6# voltam
Egyetértek a 6-ossal, nagyjából ugyanígy érzek. Néha jó lenne haverokkal együtt edzeni, de sajnos ők csak ilyen bohóckodást csinálnak. 40-50 percet töltenek a teremben öltözéssel kardióval együtt, mert jön a busz, meg ha x gép foglalt, akkor aznap azt a gyakorlatot kihagyják, lábazás nincs... A haverok nélküli szocializálódás meg kifullad abban, hogy 15-en várunk a fekvenyomó padra vagy a keretre, meg be akar szállni a srác aki 3x annyi súlyt rakna a rúdra. Olyanokról meg ne is beszéljünk amikor az öltözőben meztelenül a farkuk mellett tartják a telefont és szólnak egymásnak, hogy "te figyelj már ezt nézd meg a mobilomon".
Itthon meg nagyjából minden megvan. Középmagasságba állítható csiga, meg lábtoló hiányzik kicsit, de igazából megvagyok nélkülük bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!