Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jobban megéri egy home gym-re...

Jobban megéri egy home gym-re beruházni, mint konditerembe járni?

Figyelt kérdés
Elég drágák manapság a bérletárak. Ha használtan veszek erőkeretet, tárcsákat, akkor hosszabb távon megtérülne az ára

2021. aug. 20. 21:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha már tudod a választ, akkor miért kérdezed? :D
2021. aug. 20. 21:57
 2/22 anonim ***** válasza:
40%

havibérletre 7000ft szerintem nem sok.

max az évekig tartó nyitás zárás ami lesz mostanság, emiatt csődbemenő konditerem, mert a fidesz ugye európában egyedül semmit se segít a vállalkozásoknak.

majd új terem keresése stb témát unod meg, és persze van hozzá helyed.

2021. aug. 20. 22:25
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

En pl. nem szeretek egyedul edzeni. Szeretek emberek kozott lenni, szocializalodni, uj gyakorlatokat, technikakat ellesni.

Ha anyagilag nezem, hosszu tavon biztos megeri. Nekem nem eri meg, egyen fuggo.

2021. aug. 20. 22:28
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg évekig,évtizedekig használod akkor természetesen jobban megéri mert pár év után behozza az árát.Amúgy miért írtad ki a kérdést ha azzal a mozdulattal meg is válaszolod?Ugyan azt tudjuk mondani mint te
2021. aug. 20. 22:28
 5/22 A kérdező kommentje:

Mert egy teremben többféle felszerelés van, pl gépek. Meg vannak más emberek, otthoni teremben nincsen pl spotter, fekvenyomásnál nem áll mögéd senki stb..

Szóval vannak hátrányai is.

2021. aug. 20. 22:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
5# megvannak a jo es rossz oldala is, en beruhaztam magamnak egy komplett edzotermet, kis koltsegvetes (kb 300ezer) de van mindenem fekvenyomopad allithato magassagu vastag profil nem a vekony lofa... amire ha rafekszem mar akkor torik, lab hajlito feszito, labtolo (jo ez ilyen getto stilusu, de nagyon tuti :D ) tolodzkodasra keret, vadligep, csigas gép (ugye ezen hat, vall, tricepsz, bicepsz, alkar, labat is lehet hasat is ha kelloen kreativ vagy akkor meg a mellet is lehet), ezen kivul allithato sima pad is van egy haspad, evezesre rud, francia rud, ketkezes rudak, 6x egykezes rúd és 300kg suly ezekhez. Mindez kevesebb mint 300ezerbol. Itt nalunk 15ezer a berlet. Iritalnak az ottaniak, bunkok kibeszelosek lenezoek (lenyegeben emberek :D) azt se szeretem hogy idohoz vagyok kotve( ha ejjel akarok edzeni, akkor ejjel fogok), valaki lefoglal ezt vagy azt akkor vagy varhatok vagy varialnom kell, amit megintcsak nem szeretek. Ha ismerossel futok ossze, akkor hamarabb elbeszelem az idot mint egyedul. A jo csajok megint elveszik a figyelmem es jon a nagy ellensegem az ego, ami miatt tobbet rakok fel mint kene. Az uj technikakkal meg annyit, hogy igen, jo dolog figyelni mast, de tele van a net influencerekkel, elmagyarazzak megmutatjak a gyakorlatokat. Amugy meg en a szabad sulyt reszesitem előnyben, tobb tomeget hoz mint a gep, persze nem mondom, szuperek a mai gepek már, de egy labtolo nem helyettesit egy guggolast (szerintem) vagy a gepes nyomas a fekvenyomast es stb.
2021. aug. 20. 23:37
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Fekvenyomásnál,ha egyedül vagy én az egykezes súlyzókkal való edzést javaslom, biztos ami biztos. Szerintem nem is kell pár év a megtérüléshez. Vannak helyek ahol tizenpárezer is van a havi bérlet. Használtan jó áron lehet eszközökhöz jutni, mert sokan feladják/megunják és csak foglalja náluk a helyet.
2021. aug. 20. 23:38
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt meg kifelejtettem, hogy ugye ez a hulye jarvany hiszti is hozhat meglepetést, bezarjakk megint a temreket meg így, kinek van kedve ezt figyelni? Kenyelmesen leedzek otthon.

6# voltam

2021. aug. 20. 23:44
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kijött kb 300-400ból, súlyokat használtan vettem többi az új. Igazából bukni nem tudsz rajta...én megvettem közel 2-3 éve a cuccaimat és most kb másfélszeresét éri. Szerintem jó, hogy utazással-öltözéssel együtt 2 óra helyett 1 óra alatt letudod zavarni az egészet. Nem kell várnod másra, tudod a saját ütemedben csinálni a dolgokat. Szerintem megéri, ha nem motivál annyira a terem és a körülötted lévők. Őszintén szólva nekem nem is lenne kedvem edzeni, ha elkéne menni ezért a város másik oldalára...
2021. aug. 21. 00:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 6-ossal, nagyjából ugyanígy érzek. Néha jó lenne haverokkal együtt edzeni, de sajnos ők csak ilyen bohóckodást csinálnak. 40-50 percet töltenek a teremben öltözéssel kardióval együtt, mert jön a busz, meg ha x gép foglalt, akkor aznap azt a gyakorlatot kihagyják, lábazás nincs... A haverok nélküli szocializálódás meg kifullad abban, hogy 15-en várunk a fekvenyomó padra vagy a keretre, meg be akar szállni a srác aki 3x annyi súlyt rakna a rúdra. Olyanokról meg ne is beszéljünk amikor az öltözőben meztelenül a farkuk mellett tartják a telefont és szólnak egymásnak, hogy "te figyelj már ezt nézd meg a mobilomon".

Itthon meg nagyjából minden megvan. Középmagasságba állítható csiga, meg lábtoló hiányzik kicsit, de igazából megvagyok nélkülük bőven.

2021. aug. 21. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!