Jobban megéri egy home gym-re beruházni, mint konditerembe járni?
Figyelt kérdés
Elég drágák manapság a bérletárak. Ha használtan veszek erőkeretet, tárcsákat, akkor hosszabb távon megtérülne az ára2021. aug. 20. 21:42
11/22 anonim válasza:
Ha van rá lehetőséged akkor persze, nekem nincs.
12/22 anonim válasza:
Volt már sok ilyen kérdés, ki lett fejtve ez a téma. ..
Ha nem akarsz terembe járni emberek közé, simán jó ha ezt megcsinálod otthon, és úgy is tudsz edzeni. (Gondolom, nem kezdő vagy.)
13/22 anonim válasza:
A gyúrás nem a csövesek sportja
14/22 anonim válasza:
Jobb otthon. Ha akarod letolod hajnal 4-kor vagy este 11-kor, nincs idő korlát.
Megtudod csinálni mindig amit akarsz.
Nincs oda-vissza út.
Minden kéznél van rögtön.
15/22 anonim válasza:
Eléggé elszálltak az árak, a terem alapvetően jobb opció lenne, de ha nincs szükség társaságra, akkor mégis optimálisabb otthon.
16/22 A kérdező kommentje:
A covid miatt most tényleg elszálltak, de ha vége lesz ennek, akkor valszeg visszaáll
2021. aug. 23. 09:32
17/22 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit olyan, mint étteremben enni. A terem hangulatát nem sok minden adja vissza (ha valaki szereti a törzshelyét). Egy atmoszféra. Ezzel együtt már pénzügyileg jár jól az ember otthoni cuccokkal, mert 1-2 éves bérlet 200.
18/22 anonim válasza:
"Fekvenyomásnál,ha egyedül vagy én az egykezes súlyzókkal való edzést javaslom, biztos ami biztos."
Erre is való az erőkeret, ott be lehet állítani, hogy lerakhasd a súlyt bukásnál.
Jó lenne egy saját edzőterem, csak hely nincs hozzá sajnos. Ha lesz házam, tuti berendezek egyet a pincében.
19/22 anonim válasza:
#16 olcsóbb nem lesz a bérlet a járvány után sem, erre ne is alapozz, csak dragulni fog. Inflaciot es az egyeb vesztesegeket a tulajok a berlet aran fogjak behozni. A jarvany meg all az inflacio ugyanugy fog szarnyalni ahogy most.
20/22 A kérdező kommentje:
A felszerelésre gondoltam, hogy olcsóbb lesz. Mert most egy csomóan home gymet akartak a járvàny miatt
2021. aug. 23. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!