Miért nem nőnek az izmaim?
Figyelt kérdés
Fél éve edzem, és bár erőben sokat fejlődtem, látványban elhanyagolhatót.
Edzés:
Heti 3, kar+mell, hát+váll felhúzással, láb+has napok.
Ismetles számok: 4x 8-12
Maxok: 170/140/130 húzás, guggolas, fekvenyomás
Kaja:
Napi 5x min 30g fehérje, összesen 160-200g
Alvás: 7-8 óra, rendszeres
183/94, 25f
2021. dec. 22. 16:55
11/14 anonim válasza:
Valószínűleg ez a baj. Ennyivel én is alig tudok fejlődni, pedig 10 centivel alacsonyabb vagyok nálad. Egyél többet. Ne fehérjét, hanem inkább szénhidrátot. A fogyáshoz kcal deficit kell, úgy pedig nem lehet izmosodni, csak ha nagyon kezdő vagy.
12/14 anonim válasza:
Hat az jo keves en 3000 folott kezdek novogetni pedig konyebb meg alacsonyabb vagyok
13/14 anonim válasza:
Azért mert kevés a terhelés. Naturálon heti 3 napos edzés csak teljes testel működik, de úgy sem sokáig. Ez a heti egyszer lát az izmod valamit, nevetséges. Az erőd fejlődik, persze. De annyi. Minek fejlődjön, ha van egy hete kiheverni az előzőt?
14/14 anonim válasza:
En jol fejlodok ugy h mindenre heti 1x edzek. Van ido rendesen edzeni nem minedenre csinalok 3x8at ami kb bemelegites.. Teljes test az tesioras.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!