Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire lehet ezzel ,,àtalaku...

Mennyire lehet ezzel ,,àtalakulni"?

Figyelt kérdés
18 èves vagyok 176 cm 69 kg!Nem vagyok ugye elhízva csak izom helyett inkàbb zsír van rajtam ès az is inkàbb a hasamon ès a mellkasomon....nem nagyon sportoltam eddig semmit de el kell kezdenem mert nem lesz jó....futni szeretnèk heti 2-3 alkalommal 1 màsfél órát....emellett sajàt testsúlyos gyakorlatokat csinàlnèk otthon....a kajára csak annyira tudok odafigyelni hogy nem eszek gyorskajàkat ès nem iszok szènsavas italokat....àtalakulhatok annyira hogy laposabb hasam legye ès kicsit fèfiasabb mellem?

2021. dec. 19. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem valószínű. Bár ez a zagyvaság sok releváns információt nem tartalmazott, ami alapján érdemi választ lehetne neked adni.
2021. dec. 19. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Inkabb konditerembe menj es keress egy edzot
2021. dec. 20. 00:47
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem zabálsz össze minden szart ész nélkül, akkor fogyhatsz, de ha ugyan úgy nem kajálsz megfelelően és nem edzel mellette akkor csak vézna leszel.
2021. dec. 20. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem azon a ponton vagy, ahol inkább az izomépítésnek kell lennie a szempontnak, a zsírvesztés (testzsír arány csökkenés) meg jön magától. Egy-másfél óra futás rengeteg, félóra normális tempóval (nem kocogás) elég. HIIT-ben pláne.

Az igazi probléma itt kezdődik:

"emellett sajàt testsúlyos gyakorlatokat csinàlnèk otthon"

"a kajára csak annyira tudok odafigyelni hogy nem eszek gyorskajàkat ès nem iszok szènsavas italokat"

Az elsővel az a probléma, hogy az otthon edzéshez sokkal több önfegyelem kell, mint elmenni valahova edzeni. Ez a legtöbb embernek nincs meg. Néhány hét, 1-2 hónap és elkezdenek elmaradozni az edzések. Nem kell edzőterem, elég, ha keresel egy szabadtéri edzőparkot. A saját testsúlyos edzés nem rossz, főleg kezdetnek, a progresszív túlterhelés megoldása a gyengéje egy ponton túl.

A másodikkal az a probléma, hogy többet is tudsz ennél tenni. Ha nem főzöl magadra, akkor is számolhatod a makrókat, szabályozhatod az adagokat, mennyi a főzelék, mennyi a rátét, mennyi kenyérrel eszed, mennyi tészta mellé mennyi pörkölt, stb.

2021. dec. 21. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Jo de ha 176 cmhez 69 kg es meg igy is zsiros akkor nemvaloszinu h mennifog a sajat sulyos.. hany huzockodas, tolockodas, fekvo megy? Terembe tudod szabajozni a sulyt..
2021. dec. 21. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 Saját súlyost könnyebb lefelé szabályozni, mint fölfelé.
2021. dec. 21. 22:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Diàk vagyok azt a pènzt amit megkeresek nem tudom edzőteremre költeni,főzni nincs időm,a futàsra lenne időm,edzőparkokról meg a közelben nem tudok.....fekvő az megy 10-15 db bukàsig...a többi nem igazàn de ezen szeretnék vàltoztatni....
2021. dec. 21. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Hat sokmindenre ne szamits igy.. ha van idod 1.5 orat futkarozni meg otthon is edzeni akkor fozni meg terembe edzeni miert nincs? A kondi havi egy 10es nemnagyszam. De ahogy erzed.. minden jobb mint a semmi
2021. dec. 22. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!