Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Shaun T25, nem vagyok kövér,...

Shaun T25, nem vagyok kövér, nem fogyni hanem átalakulni szeretnék (bővebben lent), jó ez így nekem?

Figyelt kérdés
Sziasztok 24 éves srác vagyok 180 magas 81-79 kg. Életemben nem sportoltam, egész nap ülök, és elegem lett önmagamból, nincs rossz testalkatom, de úszógumim-pocakom van, minimális izomzat, semmi állóképesség, úgyhogy elhatároztam életemben először csinálok valamit. Nézegettem a neten a megoldásokat. Elkezdtem ezt a T25-öt mert ez 25 perc alatt meghajt kegyetlenül és tovább nem bírnám mert így is a végén azt érzem hogy meghalok felrobban a mellkasom és jön az Alien. Naszóval a célom a testem vonzóbbá erősebbé tétele, és az állóképesség szerzés. Viszont nagyon szeretek enni mindenfélét és vegyesen. Így hogy minimális feleslegem van csak kellene sanyargatnom magam diétával? Vagy egyszerűen mivel most plussz kalóriadeficitet teremtek az edzéssel, fél év alatt majd eltűnik lassan a has? Egyszerűen nincs lehetőségem a napi 5x kis étkezésre és azt is változatosan. Köszönöm ha válaszoltok erre az összetett kérdésre. Szép napot nektek.

2016. dec. 16. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképp! Nahyon profi a srác. Normalis kajalas azert kell mellé. Nagyon motivalo maga Shaun T is, hat még az eredmenyek. Kerdezz nyugodtan. En a betanal tarok.
2016. dec. 16. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Kezdésnek tökéletes! Ha nincs sok súlyfelesleged, csak kis pocak, akkor inkább arra figyelj, hogy kerüld a cukros, fehér lisztes, és feldolgozott élelmiszereket.

Ha majd edzettebb leszel, válts az Insanity-ra vagy ha rövid edzéseket akarsz, akkor az Insanity max 30-re, ott lesz igazán látványos a változás.

2016. dec. 17. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy azokat nem tudom kerülni és általában napi 2x eszem délután és este :D és azok se túl egészségesek, van hogy zacskósleves tésztával, instant ramen, vagy pizzát rendelek. Meg persze néha lemegy 1-2 csipsz amikor a gép előtt csak arra van időm hogy azt toljam :/. Szóval táplálkozási gondjaim is vannak maradjunk annyiban :D
2016. dec. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!