Hogy/hol éri meg biotech/scitec termékeket venni?
Esetleg van olyan bolt/oldal ahol olcsóbbak a termékeik?
Jobban megéri rendelni, mint bemenni boltba(ha adnak hozzá ajándékot) mert eddig más márkához mindig adtak.
Gondolom ha boltba veszem akkor nem adnak.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Én is alternatívát tudok mondani.
Protein Buzz.
Tőlük ha van akció :)
Amúgy meg olcsóbban más márka hozza ugyanezt, vagy ugxanennyiért kapsz komolyabb minőségű tápkieget is, pl QNT, Gaspari, Weider
Kb. havonta szokott lenni 20%-os akciós nap mindkét márkára, érdemes megvárni mindig azt. De igazából még úgy is drágább mint más márkák.
Én már csak a MultiPro-t veszem a Scitectől, minden mást a Pure Gold-ról vagy a GymBeam-ről rendelek. Megjegyzem a Pure Gold whey proteinje simán van olyan minőségű mint a Scitec-é, meglepődtem hogy mennyire jó minőségű, azóta csak onnan veszek fehérjét.
Bolt, mert megspórolod a szállítási költséget (kivéve persze ha annyit rendelsz egyszerre amikor már ingyenes).
Egyébként én azért se rendelek olcsóbb márkát netről, mert a szállítással ugyanott vagyok mint pl ha bemegyek a Scitec boltba ami 5 percre van tőlem. Akkor meg már inkább maradok a beváltnál (sok rossz tapasztalatom volt olcsó no name netről rendeltekkel, aztán mindig az lett a vége hogy visszatértem a drágábbhoz...). Persze ha úgy laknék hogy csak a rendelés az opció, nem biztos h csak a Scitec játszana nálam se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!