Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy/hol éri meg biotech/scite...

Hogy/hol éri meg biotech/scitec termékeket venni?

Figyelt kérdés

Esetleg van olyan bolt/oldal ahol olcsóbbak a termékeik?

Jobban megéri rendelni, mint bemenni boltba(ha adnak hozzá ajándékot) mert eddig más márkához mindig adtak.

Gondolom ha boltba veszem akkor nem adnak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. dec. 10. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
sehol, inkább nézz más márkákat mert ezek túlárazottak a marketing miatt.
2021. dec. 10. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak -20%-os napok a biotechnél. Pl. Ma.
2021. dec. 10. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha náluk akarsz konkrétan venni akkor ott a webshopuk, annál olcsóbban nem nagyn lesz, én inkább a myproteinra szavaznék ami olcsóbb.
2021. dec. 10. 16:21
 4/9 bazaltkaroly válasza:
100%
Én is a webshopot tudom ajánlani.
2021. dec. 10. 16:23
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Én is alternatívát tudok mondani.

Protein Buzz.

2021. dec. 10. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Sehol, ezek nem a legjobb cégek, csak a legnagyobbak... a kettő nem feltétlen esik egybe
2021. dec. 11. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Tőlük ha van akció :)

Amúgy meg olcsóbban más márka hozza ugyanezt, vagy ugxanennyiért kapsz komolyabb minőségű tápkieget is, pl QNT, Gaspari, Weider

2021. dec. 11. 17:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Kb. havonta szokott lenni 20%-os akciós nap mindkét márkára, érdemes megvárni mindig azt. De igazából még úgy is drágább mint más márkák.

Én már csak a MultiPro-t veszem a Scitectől, minden mást a Pure Gold-ról vagy a GymBeam-ről rendelek. Megjegyzem a Pure Gold whey proteinje simán van olyan minőségű mint a Scitec-é, meglepődtem hogy mennyire jó minőségű, azóta csak onnan veszek fehérjét.

2021. dec. 11. 17:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Bolt, mert megspórolod a szállítási költséget (kivéve persze ha annyit rendelsz egyszerre amikor már ingyenes).

Egyébként én azért se rendelek olcsóbb márkát netről, mert a szállítással ugyanott vagyok mint pl ha bemegyek a Scitec boltba ami 5 percre van tőlem. Akkor meg már inkább maradok a beváltnál (sok rossz tapasztalatom volt olcsó no name netről rendeltekkel, aztán mindig az lett a vége hogy visszatértem a drágábbhoz...). Persze ha úgy laknék hogy csak a rendelés az opció, nem biztos h csak a Scitec játszana nálam se.

2021. dec. 19. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!