Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naonta hányszor szoktatok...

Naonta hányszor szoktatok enni? Mikor van az első és az utolsó étkezésetek? Hogy osztjátok fel az adagokat?

Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Ez full egyénre szabott, úgyhogy ezen egyébként nem múlik semmi. A napi összbevitel számít, nem az elosztott adagok.

Én pl. a "sokszor keveset" típus vagyok. De valaki naponta kétszer eszik nagyobbat, aztán szevasz. Ettől nem fogok én jobban fejlődni, mint a másik típus. Nem ezen múlik.

Ez főleg attól függ, hogy hogyan néznek ki a napjaid. Én reggelizni szoktam meló előtt, utána melóban szoktam még repegetni magot, gyümölcsöt, valamit, aztán a fél órás ebédidőben tudok főétkezni, utána meló után vagy egyből eszek, vagy edzek és utána eszek, utána pedig pár órával a lefekvés előtt már semmi komolyabbat nem szoktam fogyasztani, max egy kevés kását vagy valamit. Nekem így épül fel. De ha te 4 órában vagy árufeltöltő vagy 12 órában kőműves, vagy 24 órában rendőr, akkor neked tök máshogy fog kinézni a rendszered. Egyénre kell szabni, ahogy neked optimális.

2021. dec. 10. 14:31
 2/7 anonim válasza:
34%
11
2021. dec. 10. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Én többnyire négyszer.

Reggeli 7-fél 8, zabkása kb. 500 kcal.

Ebéd 12 és 13 óra között, főtt étel kb. 700-900 kcal.

Uzsonna mikor megkívánom, valami gyümölcs, gyümölcsjoghurt, túró rudi, forró csoki vagy más édesség, 100-300 kcal.

Vacsora 7 körül, hideg kaja kb.400 kcal.

2021. dec. 10. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

Változó, 15-16-szor.

Kb. 28 kg tiszta élelmet.

2021. dec. 10. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
2-3 alkalommal. Általában munka előtt, munkába kajaszünetbe és néha ha hazaérek akkor eszek még egy keveset alvás előtt.
2021. dec. 10. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

reggeli 6 óra: 100g zabpehely + 80-100 g Karaván füstölt sajt

tízórai 9-10 között: egy csomag (100g) puffasztott búza- vagy rizsszelet vagy két csomag (2×50g) Belvita keksz

ebéd 11-12 óra között: frissensült (általában csirkemell, ritkábban karaj vagy tarja) rizs vagy krumplipüré körettel

uzsonna 4 óra körül: változó mit eszek, ált. rendelni szoktam: csirkemell rizzsel, hamburger, gyros, pizza, ritkábban Hamé lazacos pástétom sajtos kiflivel

edzés után (6 körül): egy adag BioTech Iso Whey Zero turmix + egy szelet Snickers

vacsora 7 körül: egy csomag (215g) Győri Édes zabfalatok

190 cm és 83 kg vagyok, ha ennél kevesebbet ennék lefogynék, többet kellene ennem

2021. dec. 10. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Négyszer eszem. Reggel felkeléskor bemegy egy liter tej, utána 9.30 körül jön a nagy reggeli, majd ebéd fél 3 körül. Eddig igyekszem a makrók és a kalória nagy részét bevinni, mert vacsorára nem eszem sokat, mert nem tudok aludni akkor. Vacsorára inkább ch megy, hogy meglegyen a kalória
2021. dec. 11. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!