Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Férfiak, ti az első pár...

Férfiak, ti az első pár hónapban (még kezdőként) milyen ütemben fejlődtetek?

Figyelt kérdés
Milyen gyakorisággal növeltétek a súlyokat egy-egy gyakorlatnál, illetve honnan tudtátok, hogy már növelni kell?
2021. jún. 29. 10:18
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
rúddal kezdtem, két hónap múlva asszem 32vel nyomtam. De már jó rég volt
2021. jún. 29. 11:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Eleg gyorsan megy az elejen. Nekem hamar latszott eroben meg izontomegben is. Heti 5x edzettem 3 napos tervvel, de a sulyokra mar nem emlekszem 14 eve volt.
2021. jún. 29. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
A honnan tudod hogy növelni kell egyszerű. Ha az utolsó sorozat utolsó isétlése is könnyen egy és azt gondolod, hogy én ebből még tudnék csinálni párat akkor emelni kell.
2021. jún. 29. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én úgy növeltem/növelem, hogy pl ha ment 3x12 fekvenyomás, akkor következő edzésen ráraktam 2.5kg-t és mondjuk 3x9 ment (vagy 9-9-12, ha volt bennem elég a végére). Aztán amikor megint kiment a 3x12 akkor megint +2.5kg növelés. Az ismétlés számokkal jól lehet "finomhangolni" a növelést, csak ehhez ugye kell egy kis jegyzetelés.
2021. jún. 29. 17:57
 5/5 anonim ***** válasza:
49%
Fene se tudja már, 25 éve edzek
2021. jún. 29. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!