Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes fehérjén kívül bármily...

Érdemes fehérjén kívül bármilyen étrendkiegészítőt szedni?

Figyelt kérdés
Gondolok ott aminosav komplexekre pl.
2021. dec. 9. 11:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
Esetek 90%-ban ha normálisan étkezel(értsd nem chips, és 3 péksüti a napi kajád), akkor nem a fehérje fog gátolni a fejlődésben.
2021. dec. 9. 18:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebben igazat adok. Ha nő az izomtömeged, akkor nyilván több fehérje kell. Abban is egyetértek, hogy ez nem a kezdők problémája. Aki viszont a gyakorin ilyet kérdez, az valószínűleg kezdő és semmi szüksége fehérje porra. Alapból nem tartom szerencsésnek tskg-ban megadni a szükséges fehérjét, ha már így belemegyünk. Inkább a napi kalória bevitelhez képesti X százalékról szeretek beszélni.

2021. dec. 9. 18:53
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Valószínűleg troll a kérdés, srácok, aminek pont ez volt a célja, hogy regényeket írjatok az unásig ismételt közhelyekről, aztán ezekre kiverhesse a kérdező, de ez nem a ti hibátok, hogy besétáltatok a csapdájába. Eddig nem írt egy kommentet se, de most majd mindjárt fog, hogy nincs igazam, ő most regisztrált, tényleg kíváncsi a tápkiegészítős bullshitre és menjek inkább melegebb éghajlatra, de ezt már megszokhattuk egy beteg elmétől.

Amúgy nektek válaszolva én ezt az egész táplálkozás mizériát nem értem naturál hobbi szinten. Naturál hobbi szinten az egyén járjon hetente párszor konditerembe, súlyzózgasson egy normális edzésterv szerint, mindig melegítsen be, nyújtson sokat, egyen kiegyensúlyozottan, vegyen egy multivitamint, aludjon eleget, aztán viszontlátásra. Szerintetek van értelme ennél jobban túlmisztifikálni ezen a szinten, pláne azoknak az embereknek, akiknek annyi IQ-juk van, mint egy hintalónak?

2021. dec. 9. 19:13
 14/22 A kérdező kommentje:

#13, igen, valóban írok kommentet és valóban elküldelek.

Te konkrétan elmebeteg vagy, ha azt gondolod, hogy ez a kérdés több mint ami.

Egy teljesen egyszerű kérdést tettem fel, mert kíváncsi voltam a véleményekre és teljesen normálisan, érvekkel vitázva ütköztek az álláspontok a kommentmezőben egészen addig, amíg meg nem jelentél és ordenáré módon el nem kezdtél velem személyeskedni, mert mertem kíváncsi lenni nálam okosabbak véleményére.

A válaszod második fele full legitim, személyeskedés nélkül is leírhattad volna.

Egyébként vicc, hogy a tápkieg témaa is kezd olyan lenni, mint a politika. Az embereknek eldurran az agya, ha szóba kerül.

2021. dec. 9. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
49%
Gondoltam...
2021. dec. 9. 19:40
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy troll-e, annyira régóta nem járok ide. A második bekezdésre pedig jár a ++.
2021. dec. 9. 19:50
 17/22 anonim ***** válasza:
9%

Konkrétan te elmebetegezed le a 13-as válaszolót, mert leírta az igazságot?

Te mégis mi lehetsz, ha mindennap kíirogatod ugyanazokat a kérdéseket, és élvezed ahogyan hergeled a régebb óta idekommentelő embereket? Téged valami trauma ért a sporttal kapcsolatban? Komolyan itt hergelsz meg provokálsz, feszengsz egy anonim fórumon?

Miféle ember lehetsz te, aki ebben éli ki magát, hány éves gyerek szellemi szintjén leledzel?

Szerintem te mentálisan egy nagyon súlyosan sérült ember vagy, akinek segítségre lenne szüksége, megfelelő szakembertől. Ez, amit művelsz, már több a szimpla trollkodásnál, ez már beteges. Kicsit félelmetes is az, amit csinálsz, pláne az hogy mennyire fáradhatatlanul és milyen régóta teszed ezt.

2021. dec. 9. 20:21
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
A 13. kommentben megjósoltam, hogy ezt fogod mondani.
2021. dec. 9. 20:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Mellesleg, ha valóban idetéved egy komoly kérdező, aki valóban feltesz egy kérdést, már ő is szanaszét van trollkodva, meg ugatva. Bár, általában aki valóban komoly szándékkal kérdezne, annak van annyi esze, hogy előtte használja a témakörökön belüli keresőt, és ott megnézi nem-e tettek fel korábban ugyanilyen kérdést, s hogy arra milyen válaszok születtek... hiába erőlteted ezt a retardált degradáló stílusodat, már annyira unalmasan és kiismerhetően csinálod hogy a szánalom kategória legfelső határát súrolod. Szánlak téged, igazából.

Próbálj meg kimozdulni otthonról, menj ki a friss levegőre, próbálj barátokat szerezni.

2021. dec. 9. 20:29
 20/22 anonim ***** válasza:

BCAA

WTN multivitamin - ez elég drága, cserébe nagyon jó

2021. dec. 10. 01:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!