Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egészségtelen minden nap...

Egészségtelen minden nap pufirizst enni (zöldséggel)? (A magas GI miatt kérdezem)

Figyelt kérdés
2021. dec. 9. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
És mi az eredménye?
2021. dec. 9. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

#3 Kevered a szezont a fazonnal. Attól mert elenyésző esetben valakinek a szervezete intoleranciát alakít ki egy étel ellen még az étel egyáltalán nem lesz egészségtelenebb.. Az allergia egy speciális eset, te pedig általánosságban beszéltél róla. Ez olyan mintha a covid vakcinára azt mondanád nem hatásos, mert az emberek 0,01%-a belehal.

Épp ezért nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a napi szintű pufirizs zabálást. De majd ha elvégzed a sulit és érteni is fogsz ahhoz amiről beszélsz leülhetünk megvitatni :)

2021. dec. 9. 19:18
 13/13 anonim ***** válasza:
78%
Megvitathatjuk most is, mester! Taníts, én csak egy egyszerű dietetikus tanonc vagyok. Te pedig valószínűleg egy több diplomás biológus és vegyész. Kérlek, szánj meg engem némi tanáccsal, tanulmánnyal, metaanalízissel és kutatási eredménnyel. Mire alapozva ajánlod a napi szintű pufirizs fogyasztást egy olyan embernek, akinek se az anyagcseréjével, se az általános egészségi állapotával, se a vérképével, se semmijével nem vagy tisztában? Honnan veszed az arányokat és a számokat? Kérlek, szánj meg a válaszokkal, professzor úr!
2021. dec. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!