Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem értitek meg, hogy a...

Miért nem értitek meg, hogy a magas halálozási számért nem a kormányt és az egészségügyet kell hibáztatni, hanem az egészségtelen életmódú lakosságot?

Figyelt kérdés

Hogy meritek így mocskolni az orvosokat, akik erőn felül teljesítenek.

Minden beteg el van látva, ha ne írjam le, hogy én ki és mi vagyok. Nem fontos.

De hogy meritek úgy beállítani, hogy a magyar orvosok zöme alulképzett senkiházi?

A magyar társadalom mindig is híres volt arról, hogy egészségtelen és elhízott.

Nem gondoljátok, hogy inkább ez miatt és a felelőtlen viselkedés miatt van annyi halott, nem pedig az aluliskolázott orvosaitok miatt?

2021. ápr. 3. 19:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
36%

Ahhoz elkéne jutni arra a szintre, hogy végog gondolja az adott egyén az ok-okozati láncot.

A többség nem akkora koponya.

2021. ápr. 3. 20:01
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
"...ha ne írjam le, hogy én ki és mi vagyok." Nem kell leírnod, mindenki látja jól, hogy mi vagy.
2021. ápr. 3. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Limbi-humbikám, ki mocskol orvosokat itt?
2021. ápr. 3. 20:03
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Ha ennyire tájékozott vagy akkor biztosan tudod, hogy közel 5000 dolgozó hagyta el az egészségügyi ellátórendszert márciusban.

Aztán még két apróság. Covid előtt is a családtagok jártak be a kórházba mosdatni etetni az elgyengült vagy öreg betegeket. Most ha ezek az emberek kórházba kerülnek esélyük sincs a túlélésre a család támogatása nélkül.

Több szakember megmondta csak a fidesz média szemérmesen hallgat róla, hogy ha nincs elegendő személyzet az intenzív ágyak mellett akkor drasztikusan megnő a halálozás. Most is ezt láthatjuk.

2021. ápr. 3. 20:09
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Na idefigyelj te kis szarházi. Ha a mocskos tolvaj gazdád tized annyit költött volna az egészségügyre, mint stadionokra, akkor most egy sokkal felkészültebb rendszert ért volna a járvány. Mivel ezt nem tette meg, így az egészségügyi infrastruktúra összeomlott, a tehetséges orvosokat elszipkázták a jobb nyugati életkörülmények, itt pedig általános orvos, ápoló és eszközhiány alakult ki. Ezért magasok a halálozási adatok, mégha te narancsagyú korcs a halottakra is próbálod kenni a felelősséget. És nem, kurvára nem látnak el mindenkit. Több egészségügyben dolgozó ismerősöm is van, szóval hiába jössz itt az undorító propagandával a rezzenéstelenül helytálló egészségügyről.
2021. ápr. 3. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

95 százalékos halálozásnál egyszerűen nem értem miért kell lélegeztőgépre kötni valakit. Ha egy gyógymód 5 százalékos hatékonysággal működik az használhatatlan már már a kuruzslás kategóriája.

Lehet, hogy egy piócás ember is többet segítene.

2021. ápr. 3. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos vannak bizonyos társadalmi rétegek, ahol ez így megy. Elszívják, elisszák a minimálbér jelentős részét, aztán majd pár év múlva elviszi őket a tüdőrák.
2021. ápr. 3. 20:34
 8/11 Andizsuzsi ***** válasza:
74%

"Hogy meritek így mocskolni az orvosokat, akik erőn felül teljesítenek.

De hogy meritek úgy beállítani, hogy a magyar orvosok zöme alulképzett senkiházi?"

Senki nem mocskolja az orvosokat. Az eü sz@r, de az nem az orvosok és egyéb dolgozók hibája. Kit kellene hibáztatni, ha nem a kormányt? Kinek a hibája, hogy az intenzívek többségén 4-5-6 vagy több beteg jut egy emberre?

"ha ne írjam le, hogy én ki és mi vagyok

Sánta kutya sem kíváncsi rá.

2021. ápr. 3. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
"ha ne írjam le, hogy én ki és mi vagyok. Nem fontos." Igazad van! Tényleg nem vagy fontos. Sőt!!!!! Akár be se mutatkoztál volna a helyesírásoddal: ".... inkább ez miatt és a felelőtlen ...." Anélkül is süt belőled az ......?...., (szóval az egyéniséged.)
2021. ápr. 3. 23:47
 10/11 anonim ***** válasza:
60%
6: a lélegeztető nem gyógyít, hanem időt ad míg a szervezet legyőzi a vírust. Megfulladni is lehet hagyni a beteget, az egyik legpokolibb halál. Ez csak annyit mutat, hogy aki nem képes noninvazív lélegeztetés mellett elegendő oxigént felvenni, annak már nagyon rossz a kimenetele...
2021. ápr. 4. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!