A Hell Zero-ban (fekete) mi az pontosan, ami egészségtelenné teszi?
Nincsen benne sem cukor, sem aszpartám és teljes mértékben kalóriamentes. Egy 250ml-es doboz koffeintartalma csupán 75 mg, miközben egy kiegyensúlyozott életet élő felnőttnek 400 mg az, amennyit bevihet, az már másik kérdés, hogy van-e rá szükség (nincs).
A dobozon a hozzávalók között csak különböző B-vitaminokat látok.
Én az energiaitalt az íze miatt szeretem, nem pedig a koffeintartalma miatt. Ha napi szinten egészségesen étkezem, heti 4-5, vagy több alkalommal sportolok és eleget alszom (7-8 óra) 19 évesen, akkor lehet valamilyen hosszútávú próblémám abból, ha heti 1, esetleg 2-t megiszom belőle?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ugyanmár, heti egy-két doboztól soha semmi bajod nem lesz. Lehet, hogy nem a leg egészségesebb élelmiszer, de nem is méreg.
Ha valaki mértéktelenül vedeli, besokallhat valamelyik vitaminból, de ahhoz szerintem napi szinten kéne inni literszám.
Heti 2 doboz... nyugodtan. Tuti nem lesz semmi bajod tőle.
Én csak annyit javaslok, mielőtt kibontod, jöl mosd meg a tetejét! Mert tárolástól függően azon lehet kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!