Miért kell csodálkozni a magas halott számon, amikor köztudottan nálunk van a legtöbb egészségtelenül élő, dohányzó, ivó, szív és érrendszeri betegségekkel küzdő, daganatos beteg, aki soha életében nem sportolt, stb?
Én nem csodálkozom, beleállnak a boltban a másik se...ggébe, mintha a maszk egy 100%-os védőpajzs lenne. nem az, kell a távolság.
(És akkor bírom: arra mentem vissza a csemegepultos sorba anyukámhoz, hogy egy nő rá van tapadva. Szépen odaálltam, és elkezdtem becsusszanni óvatosan közéjük, erre rám förmedt, hogy én ezt hogy képzelem ilyen járvány közepén?? Én meg vissza, hogy ő akkor miért állt bele anyukám hátsójába. akkor nem mondott semmit már, sőt, utána szó nélkül ment el mellettünk, amikor összefutottunk a boltban)
meg buliznak is sokan, ott alszanak, meg tényleg sok az elhízott, ami nem tesz jót ennek a betegségnek, bár élte túl elhízott, krónikus beteg 50-es ismerősöm, szóval van esély arra is...
azért az sem feltétlen igaz, hogy minden beteg, cigis belehal a járványba.
nagyfaterom múlt vasárnap került kórházba, iszik, dohányzik az öreg, tegnap már semmi baja nem volt, ki is engedték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!