Ha sok a H-Sz-P teljes testes edzés, mi lenne ha kivenném a szerdait?
Figyelt kérdés
5 sorozatot szoktam mindenre végezni, de egyszerűen sok, nem regenerálódom, ha pedig 3-4 naponta csinálok egy teljes testes edzést, akkor mindig újult erővel, teljes erőbedobással tudok edzni, illetve emelni a súlyokon, ismétléseken.
Bontani nem akarok és nem is nagyon tudok a munkám miatt.
2021. dec. 2. 13:04
2/6 anonim válasza:
Elsőnek inkább próbálj meg kevesebb sorozatot végezni,ha nem tudsz regenerálódni 3-4 is elég
3/6 anonim válasza:
Nekem csak akkor sikerul regeneralodni, ha 2-3 sorozatot vegzek. De sokszor csak 2-nél.
4/6 anonim válasza:
De ha 3 fölé megyek, akkor hosszabb távon semmiképp sem tudok regenerálódni
5/6 anonim válasza:
Nekem úgy jött be a teljes testes edzés, hogy 1 nap edzés után két nap pihenő. Tehát, Hétfő-Csütörtök-Vasárnap,következő héten, Szerda-Szombat, atán Kedd-Péntek. Aztán indul megint hétfővel, és így tovább.
6/6 anonim válasza:
Nem tudnál esetleg bontani, változtatni? Hány sorozatot szoktál végezni testedzés közben, úgy cakk und pakk egész testedre, nem érzed esetleg soknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!