Asztmások, ti hogyan tudtok edzeni?
Én nagyon sokszor befulladok mostanában . Kardiozni szinte nem is tudok , de egy megterhelőbb edzés alatt is rohamok jönnek rám.
Csak nemrég diagnosztizáltak nálam az asztmát , de a sportot azért nem hagyom abba.
Tudnátok gyakorlati tanácsot adni edzéshez?
Januárban megyek vissza, rákérdezek köszi ! Nem tudtam hogy van ilyen gyógyszer .
( igazából akkora sokkot kaptam mikor kiderült hogy asztmás vagyok , hogy bele se gondoltam rendesen miben mekkora hátránnyal jár. Itthon esett le sok minden , pl ez is)
Kaptam hörgőtágítót igen. Használ is, már szinte csak fizikai terhelés alatt van légszomjam. Edzés előtt szoktam vele befújni , nem tudom mennyire használ . De nagyon szar a légzésfunkcióm , 58% lett. Így nem igazán tudok úgy edzeni ahogy kellene , hiába bírnám még erővel , érzem hogy be fogok fulladni és inkább abbahagyom. Sajnos így nem fejlődök úgy ahogy kellene.
A légzőgyakorlatoknak utánanézek köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!