Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Asztmások, ti hogyan tudtok...

Asztmások, ti hogyan tudtok edzeni?

Figyelt kérdés

Én nagyon sokszor befulladok mostanában . Kardiozni szinte nem is tudok , de egy megterhelőbb edzés alatt is rohamok jönnek rám.

Csak nemrég diagnosztizáltak nálam az asztmát , de a sportot azért nem hagyom abba.

Tudnátok gyakorlati tanácsot adni edzéshez?

2021. nov. 30. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Levegőért rímánkodva :-D
2021. nov. 30. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
1: Gyökér...
2021. dec. 1. 14:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Ezt az orvosoddal kéne megbeszélni...
2021. dec. 1. 14:32
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt kellett volna, de nem jutott eszembe megkérdezni .
2021. dec. 2. 15:25
 5/13 anonim válasza:
100%
Pedig lehet nem ártana egy terheléses gyógyszert is szedni. Ezt direkt edzés előtt alkalmazzák és akkor nem fulladnak (annyira). Próbálj meg beszélni az orvosoddal!
2021. dec. 2. 19:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Januárban megyek vissza, rákérdezek köszi ! Nem tudtam hogy van ilyen gyógyszer .

( igazából akkora sokkot kaptam mikor kiderült hogy asztmás vagyok , hogy bele se gondoltam rendesen miben mekkora hátránnyal jár. Itthon esett le sok minden , pl ez is)

2021. dec. 10. 16:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem szinte elmúlt teljesen amióta edzek, ártani szerintem nem fog.
2021. dec. 12. 20:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Hörgőtágítót kaptál?
2021. dec. 12. 20:38
 9/13 anonim válasza:
Kezd úszással és légzőgyakorlatokkal a vízben, ez fejleszti a tüdőd és könnyebbé teszi a légzést. A légzőgyakorlatokat egyébként othon kádbab is vagy akár viz nélkül is tudod csinálni
2021. dec. 18. 01:58
 10/13 A kérdező kommentje:

Kaptam hörgőtágítót igen. Használ is, már szinte csak fizikai terhelés alatt van légszomjam. Edzés előtt szoktam vele befújni , nem tudom mennyire használ . De nagyon szar a légzésfunkcióm , 58% lett. Így nem igazán tudok úgy edzeni ahogy kellene , hiába bírnám még erővel , érzem hogy be fogok fulladni és inkább abbahagyom. Sajnos így nem fejlődök úgy ahogy kellene.

A légzőgyakorlatoknak utánanézek köszi!

2021. dec. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!