Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hip thrust gépet gáz használni...

Hip thrust gépet gáz használni teremben fiú létemre?

Figyelt kérdés
Meg úgy az összes kifejezetten farizomra való gépet? Már hónapok óta járok egy új terembe, de csak csajokat láttam, hogy használják ezeket a gépeket.

2021. nov. 29. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, az egyik legfontosabb izom.
2021. nov. 29. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az gáz, ha a farizmodat nem edzed!
2021. nov. 29. 21:48
 3/9 aker válasza:

Legyél büszke magadra, nem hagyod ki a lábnapot! :D

Jól mondja #1, nagy izomcsoport, segít a hátfájdalmakon, hogyha erős a test középpontja

Az meg csak mellé jön, hogy a legtöbb esetben beképzeljük, hogy érdekli a többi embert, hogy mit csinálunk a teremben

2021. nov. 29. 21:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, holnap beépítem a lábnap keretei közé :D
2021. nov. 29. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Hat nekem fura ilyet latni ferfitol.. 😀 Bar nekem8 ki mit csinal, de sztem a guggolas meg a felhuzas eleg terhelest ad neki
2021. nov. 29. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem gáz. A guggolás és a felhúzás elég farizomra. Esetleg az előre sétáló kitörés.
2021. nov. 30. 07:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. De ha gáznak is tartanám, miért érdekel téged? Csinálj amit akarsz amíg másoknak nem ártasz vele.
2021. nov. 30. 07:53
 8/9 anonim válasza:
Szerintem se gáz. De igazából légy férfi, szard le mit gondolnak. :D Ha elég férfias vagy, akkor nem hagyod, hogy elbizonytalanodj, hogy nem túl férfias edzést csinálsz. Ezzel is sugárzod mások felé a férfiasságod! :DD
2021. nov. 30. 09:04
 9/9 anonim válasza:

Egyáltalán nem az! Férfiként, 1 év edzés után, nyár elején kezdtem el célzottan farizmokat edzeni, és sokkal jobban érzem magam. Ha valaki kötekedne vagy itt vagy a teremben csak hagyd ott a picsába, neki úgy se fogod megmagyarázni, hogy az erős farizmok stabilitást és erőt adnak, javítanak a hátfájáson, meg kb mindenkinek szükséges, főleg aki ülőmunkát végez. Itt van még pár gyakorlat amiket végzek:

Bulgarian split squat, romanian deadlift(nem ugyanaz mint a merevlábas, itt ki kell zárnod hajlítót), csigás lábemelés kb 20-30 fokban hátra, csigás hátra rúgás, guggolás rúddal, hiperhajlító gépen “görbe” hátas hajlítás.

Hidd el megéri, mert anatómiailag is jobb + a nők kedvelik az izmos segget btw. Sőt, volt nő aki megbámult a hip thrust miatt de teljesen jó értelemben.

2021. nov. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!