Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes már kezdőként tápkiegé...

Érdemes már kezdőként tápkiegészítőket szedni? Használatuk?

Figyelt kérdés
Minden csapból ez folyik már, hogy fehérje, kreatin nélkülözhetetlen ha valaki komoly és persze látható eredményeket akar elérni ebben a sportban... De nekem, mint kezdő, akin egy deka izom nincs tényleg feltétlenül szükséges? A fehérjét még úgy ahogy megértem, de pl. a kreatin? Nem a pénzt sajnálom, félreértés ne essék.. de lesz egyáltalán bármi előnye, ha én első edzésemmel egybekötve elkezdem használni ezeket a termékeket? Illetve a használatuk hogy működik? Pl. ha vagyok 195 cm és 96kg most, akkor melyikből mennyit kell egy nap fogyasztanom? Leginkább a kreatinra gondolok

2021. nov. 29. 14:24
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Csak járj le hetente párszor súlyzózgatni, mindig melegíts be, nyújts sokat, egyél egészségesen, aludj eleget és szevasz! Hobbi gyúrós szinten semmi máson ne rágódj! Ezt a tápkiegészítős dolgot felejtsd el. Felejtsd el azt is, hogy a kérdést kiírtad. Menj és légy szabad!
2021. nov. 29. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

A fehérje persze, hogy nélkülözhetetlen.

Megtalálok többek között: tojásban, húsokban, túróban etc.

2021. nov. 29. 16:29
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
Azért folyik ez a csapból, mert van ez az izé, amit úgy hívnak, fogyasztó társadalom. Naturál testépítőnek semmi szüksége sem fehérje porra, sem kreatinra.
2021. nov. 30. 01:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Főként a kreatinra gondolsz tápszer címszó alatt?

Hogyan periodizálod az edzésed?

2021. nov. 30. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem nélkülözhetetlen, én "csak" vitamint szedek meg ilyesmit, fehérjét nem, a kreatin is elég fölösleges, bár vannak jó hatásai
2021. dec. 1. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Tiszta kaja. Ennyi a titka. A fehérjeport én csak zabkása és turmix ízesítésére használom semmi másra. Az árából szépen be lehet vásárolni húsokból, amibe nem csak fehérje...
2021. dec. 4. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!