Érdemes már kezdőként tápkiegészítőket szedni? Használatuk?
Figyelt kérdés
Minden csapból ez folyik már, hogy fehérje, kreatin nélkülözhetetlen ha valaki komoly és persze látható eredményeket akar elérni ebben a sportban... De nekem, mint kezdő, akin egy deka izom nincs tényleg feltétlenül szükséges? A fehérjét még úgy ahogy megértem, de pl. a kreatin? Nem a pénzt sajnálom, félreértés ne essék.. de lesz egyáltalán bármi előnye, ha én első edzésemmel egybekötve elkezdem használni ezeket a termékeket? Illetve a használatuk hogy működik? Pl. ha vagyok 195 cm és 96kg most, akkor melyikből mennyit kell egy nap fogyasztanom? Leginkább a kreatinra gondolok2021. nov. 29. 14:24
1/6 anonim válasza:
Csak járj le hetente párszor súlyzózgatni, mindig melegíts be, nyújts sokat, egyél egészségesen, aludj eleget és szevasz! Hobbi gyúrós szinten semmi máson ne rágódj! Ezt a tápkiegészítős dolgot felejtsd el. Felejtsd el azt is, hogy a kérdést kiírtad. Menj és légy szabad!
2/6 anonim válasza:
A fehérje persze, hogy nélkülözhetetlen.
Megtalálok többek között: tojásban, húsokban, túróban etc.
3/6 anonim válasza:
Azért folyik ez a csapból, mert van ez az izé, amit úgy hívnak, fogyasztó társadalom. Naturál testépítőnek semmi szüksége sem fehérje porra, sem kreatinra.
4/6 anonim válasza:
Főként a kreatinra gondolsz tápszer címszó alatt?
Hogyan periodizálod az edzésed?
5/6 anonim válasza:
Nem nélkülözhetetlen, én "csak" vitamint szedek meg ilyesmit, fehérjét nem, a kreatin is elég fölösleges, bár vannak jó hatásai
6/6 anonim válasza:
Tiszta kaja. Ennyi a titka. A fehérjeport én csak zabkása és turmix ízesítésére használom semmi másra. Az árából szépen be lehet vásárolni húsokból, amibe nem csak fehérje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!