Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 26 évesen késő elkezdi a...

26 évesen késő elkezdi a testépítést?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy egy lusta féreg vagyok, és vártam eddig a sült galambot a számba viszont ennek véget szeretnék vetni és elkezdenék foglalkozni magammal, sovány vagyok viszont talán mondhatni hogy szálkás többen mondták már fiatal koromban hogy kezdjek el edzeni mert jó " genetikám " lehet. A kérdés az lenne hogy nagyon lecsúsztam a dologról ha az illegális szereket mellőzve szeretnék eredményt elérni? Körülbelül mennyi idő alatt lehet eredményt elérni? Előre is köszönöm a segítséget :)
2021. nov. 28. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz "eredmény" alatt? Továbbá miért kevered ide az illegális szereket? Az illegális szerek akkor jönnek szóba, ha az egyén emberfeletti izomtömeget akar, illetve akkor, ha az egyénnek versenyzői ambíciói vannak. Ha esetedben csak arról van szó, hogy a lustaságodon és a soványságodon akarsz változtatni, akkor szimplán szükséged van egy progresszív edzésterve, egy kiegyensúlyozott étrendre és elegendő regenerációra. Hobbi gyúrósként mással nem kell törődni, pláne nem a genetikával, meg a többi klisés baromsággal. Tanulj meg edzeni, bemelegíteni, nyújtani, étkezni és pihenni. Sokat segítene, ha elolvasnál egy-két tanulmányt vagy ha felkeresnél egy jó személyi edzőt, hogy meglegyenek az alapok.
2021. nov. 28. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen valóban semmi közöm ehhez a sporthoz mondjuk ez látszik is. Csak jobban szeretnék kinézni, nem célom hogy izomkolosszus legyek :)
2021. nov. 28. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

múltkor kérdezték már.. keress vissza.

válasz: nem,sportolni sosem késő,bár a testépítést jobb 40 alatt elkezdeni...

2021. nov. 28. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Minden sportot célszerű fiatalkorban elkezdeni, ez nyilvánvaló. Viszont a gyúrás tipikusan olyan mozgásforma, ami igazából kortalan. Ha van fokozatosság, szabályosság, ésszerűség, továbbá az edzetségi szinted figyelembe van véve és nincsen semmilyen versenyzői célod, csak puszta hobbi, akkor tök mindegy, hány éves korban kezded el.

Az pedig, hogy neked mennyi idő eljutni A-ból B-be, kedves kérdező, az rengeteg dologtól függ, amit látatlanban értelemszerűen nem lehet megmondani, hiába vagyok tanácsadó. Ehhez látni kéne téged, ismerni kéne téged, dolgozni kéne veled.

2021. nov. 28. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Nem késő elkezdeni, de a sok filozofálgatás helyett célszerűbb lenne nekiállni edzeni.
2021. nov. 28. 21:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget
2021. nov. 29. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Személyi edző vagy tanácsadó felkeresésén nem gondolkoztál?
2021. nov. 29. 20:31
 8/8 A kérdező kommentje:
De igen, csak kicsit több munkát vállaltam mint kellet volna és így most lesz majd aktuális csak gondoltam tájékozódok.
2021. dec. 2. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!