Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » L-arginin és kávé mehet...

L-arginin és kávé mehet egyszerre edzés előtt?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Én beta alanint is nyomatnék hozzá, hogy az izomláz megszűnjön, és ne savasodjál el.
2021. nov. 25. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Ja, ezen fog mulni a forma testvéreim. Edzés után ne felejtsétek el a másodpercre pontosan időzített vitargot se. 👌💪
2021. nov. 25. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
12%

Miért nem kezded el a kardvívás nemes művészetét tanulni?

Remek időtöltés, hasznos kikapcsolódás lenne, közösségbe járnál, önuralmat tanulnál, harci készségeid fejlődnének, melyeknek abszolút híján vagy fiam.

Remek Ars Ensis edzésel vannak Budapesten, Győrben, Debrecenben.

Kezdd el, gyarló lelkednek jót tenne!

2021. nov. 25. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, mester, és a kardvívás edzések előtt mehet a kávé meg az l-arginin egyszerre?
2021. nov. 27. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok mester drága barátom, csupán egy önismétlő, béna, szerencsétlen troll kérdező 600. kérdése alá író troll válaszadó vagyok.

De mellesleg, szabadvívás közben, mialatt végrehajtasz teszem azt egy La poste di Falcone-t, simán magadba döntheted az arginint, leginkább fülön keresztül.

Érdekes lenne, annyi szent.

Maradok tisztelettel

2021. nov. 27. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor velem lehet a baj, mert egyáltalán nem troll kérdező vagyok, és még most tettem fel először ezt a kérdést. De akkor lehet buta vagyok hozzá, és ez gáz... azt hittem majd kapok normális választ, de úgy látom ezen az oldalon olyan már nem nagyon létezik.

Én kérek elnézést!

2021. nov. 28. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
De hát, kedves embertársam én csupán ajánlani szerettem volna Számodra egy remek, minden porcikádat megmozgató, sziporkázóan sokrétű, káprázatos mozgásvilággal és technikai repertoárral, mély filozófiával átitatott, sporttá szelídített harcművészetet. Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló...
2021. nov. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!