Naturálon mennyi időt kell hagyni az izmoknak regenerálódásra? Hogyan kell edzeni?
Figyelt kérdés
Mindenképp teljes testes edzést szeretnék végezni alapgyakorlatokra támaszkodva!
Kérdés, hogy mennyi legyen az annyi?
2021. nov. 24. 14:03
1/5 anonim válasza:
Pont annyit, amennyi neked megfelelő.
Se többet, se kevesebbet.
2/5 anonim válasza:
Nincs egy általános recept, ami mindenkire érvényes. Én a bicepszemet kb. minden nap tudnám edzeni, olyan gyorsan regenerálódik. De mondjuk egy masszív guggoló tréning után nem biztos, hogy másnap elmennék futni vagy biciklizni azokkal a lábakkal. Ez ilyen...
Mindig melegíts be alaposan, nyújt sokat, hengerezz sokat, mobilizálj sokat, és ezzel felgyorsíthatod az adott izomcsoportok regenerációját.
3/5 anonim válasza:
#2 akkor az a bicepsz edzés közel sincs kimaxolva😔
4/5 anonim válasza:
Én erőemelő vagyok, nem pedig testépítő, ezért én nem konkrét izmokra/izomcsoportokra edzek, hanem alapgyakorlatok és kiegészítő gyakorlatokat végzek. Nekem a bicepsz egy funkcionális segédizom és nem arra való, mint a hobbi gyúrósoknak, hogy a kocsiból kilógassák. Úgyhogy ja, ilyen értelemben valóban nincs kimaxolva a bicepszem edzése. 😔
5/5 anonim válasza:
Ha én is cempingbiklivel járnék,én se lógatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!