Ez a láb edzésterv jól van összeállítva? Biotech oldalán találtam
1. 2x20, 2x12 Lábnyújtás szuperszettben
2. 2x20, 2x12 Ülő combhajlító
3. 15, 12, 10, 8, 8 Guggolás
4. 4x10 Merevlábas felhúzás
5. 5x12 folyamatos, kézisúlyzóval Bolgár guggolás
6. 4x20 Vádli lábtolón
Próbálok az internetes források alapján összeállítani egy tervet magamnak, de nem tudom, melyik forrás hiteles és melyik nem.
Köszönö a válaszokat.
A lábnyújtás mivel van szuperszettben? Ülő combhajlítóval? És egy kemény szuperszettezés után állsz be nagy súllyal guggolni? Bolgár guggolásnál meg 2kg-val bohóckodsz a végén? Mert ennyi gyakorlat után abból már csak bohóckodás lesz az biztos (ha nem, akkor előtte volt bohóckodás más gyakorlatoknál).
Nem rossz egyébként szerintem, csak a sorrend nagyon nem tetszik. Guggolást én biztos első gyakorlatnak raknám. Ha maradunk ezeknél a gyakorlatoknál akkor inkább valahogy úgy, hogy guggolás, merevlábas felhúzás, bolgár guggolás, aztán a másik kettő bárhogy és vádli.
Alapvetően nem rossz edzésterv de a sorrend rosszul van.Elsőnek az összetett gyakorlatok menjenek amik fárasztóbbak,több izmot mozgatnak meg mint a guggolás és román felhúzás,utána az izolációs gyakorlatok
Kezdőnek szerintem bőven elég 3 szett mindegyikből,majd lehet emelni ha kevés
Azt én sem ajánlanám hogy pihenő nélkül csinálj összetett gyakorlatokat,hatásosabb ha kb 2 percet pihensz két szett között és folyamatosan csinálod,ha van rá időd
Magam sem tudom, hol tartok :D
Mindig is sportoltam, egy éve már a trxet és crossot nyomom, 3 hónapja kezdtem a súlyzós edzést.
Amúgy lenyomtam a fenti edzést, tökre jó volt. Szerintetek probléma, ha máskor is ezt csinálom? Vagy kellene kicsit variálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!