Így milyen edzést tudnék összerakni otthon?
Szüleim nem engednek terembe, azért kéne.
Van két szerelhető egykezesesem (max 18kg az egyiken de akkor a másikon nincs súly).
Szóval így gondoltam, ezeket tudnám csinálni:
Hát: Húzódzkodás, evezés
Kar: Karhajlítás bicepszre, és fej fölötti tricepszre
Váll: Vállból nyomás, döntött törzsű tárogatás, előreemelés
Mell: Itt maradt a fekvőtámasz, tolódzkodás esetleg tárogatás
Has: ezt meglehet oldani
Láb: Különböző guggolások
Ezekből össze tudnék rakni egy hatásos edzéstervet, amivel tudok fejlődni (még kezdő vagyok) vagy felejtős ? kb. 2 hónapig kéne utána tudok menni terembe.
Két hónap múlva fognak már engedni a szüleid? Szerintem mondd meg a szüleidnek, hogy most is nyugodtan engedhetnének konditerembe, hiszen már majdnem 30 éves vagy. Jogod van dönteni a saját életedről! Állj a sarkadra és mondd meg anyukádnak, amit meg kell!
Amúgy ha ezeket a gyakorlatokat csinálod tervszerűen, megfelelő súlyokkal, megfelelő ismétlésszámmal, akkor ez egy működőképes program. Húzódzkodni és tolódzkodni is lehet súllyal, továbbá mellre tudsz nyomni egykezes súlyzóval is, szóval ne aggódj! Nyomjad, kezdjél el mozogni, változtass a hitvány szar testeden!
Nem csak 2 hónapig 😂
Vírus miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!