Hogy rakhatnék össze egy sajáttestsúlyos edzést ?
Keress neten CALISTHENICS edzésterveket! A net és a YouTube televan ilyen jellegű tervekkel.
A street workout egy kicsit más sportág, az nem a szó szoros értelemben vett saját testsúlyos erősítő edzést jelenti, hanem egy különálló műfajt, úgyhogy azt ne keverd ide. Ha te csak szeretnéd megedzeni az izmocskáidat, és valami miatt nem tudsz konditerembe járni, akkor a CALISTHENICS a te utad. Hajrá, ducibuci! Örülök, hogy végre mozogsz valamit!
Szégyen ez a weboldal jól tükrözi egész magyarországot 😂 Nem lehet egy normálisat kérdezni, mert egyből leoltanak meg trollnak titulálnak. Remélem amikor ti is kezdők voltatok, akkor ha valami kérdést feltettek egy tapasztaltabbnak, akkor elküldött titeket melegebb éghajlatra.
Kár hogy nem tudok, csak magyarul és erre az oldalra vagyok szorulva, különben már rég átmentem volna egy külföldire.
Kérdező, én csak megkérdeztem néhány információt, mert nem tudtam hogy súlyok egyáltalán, sosem jöhetnének szóba számodra annak érdekében, hogy javíthasd a fizikumod állapotát egy számodra megfelelő szintre, melynek következtében végre elégedett lehetsz önmagaddal.
Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló...
Külföldi fórumokra is lenne időd írogatni anyukád pincéjéből?
Amúgy senki nem nevezett trollnak, ducibuci. Olvasd el az 1. kommentet, ott nagyon jól le van írva, hogy mi a teendőd, ha a saját testsúlyos edzés világa érdekel, a konditermi szféra pedig nem. Tényleg olvasd el, mert fontos a mozgás! Nagyon fontos, hogy mozogj valamit, és ne legyél egy hitvány szar, mint amilyen most vagy!
Tessék:
Egyébként, az a legegyszerűbb, ha beírod a keresőbe a saját testsúlyos edzés kulcsszavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!