23 evesen kifejlodtem már?
Elméletileg 25 éves korig fejlődik az ember, de most őszintén honnan tudod mikor vagy teljesen kifejlődve? Nincs konkrétan előírva mikor vagy 100%-os.
Egyébként jobb ha minél előbb elkezded, elég rövid az élettartama ennek az egésznek.
Én 19 évesen szedtem először anabolikus szteroidot,és most 23 vagyok mint te.
Semmi negatív hatás nem történt sem hormonálisan se szervileg.
Csinálj hormon panelt,ne a vizesítő vackokat szedd.
Köszönöm a jó tanácsot,én még akkor élni fogok, te meg lehet nem, mert valaki pofán fog verni a szádért.
Egy szóval nem mondtam hogy szedjen,de mint olvasom versenyezni akar,ott viszont ez elengedhetetlen hogy doppingszerekhez folyamodjon..
Ha van orvosi háttér,eljár vérképet csinálni,nem hinném hogy komoly baja lenne.
Nem hinnéd? Te ilyen mentalista vagy, vagy jövőbe látó, vagy sámán? Attól még rohadtul beüthet a krach, mert te 3-4 havonta elmész egy általános vérvételre. Ha a második kommentben felsorolt tényezők közül az összes ki van maxolva, még akkor is rohadtul kockázatos a szteroid bármilyen mértékű használata, pláne hosszú távon. 10-ből 7 embernél egészen biztosan visszaköszönnek a mellékhatások előbb vagy utóbb, és sajnos sokszor előbb.
És igen, biztos, hogy élni fogsz még 53 éves korodban is. Remélem is, hogy élni fogsz, senkinek nem kívánom a korai halálát. Persze az kérdés, hogy milyen formában fogsz élni. Lógó csöcsökkel, nulla libidóval, körömnyi herével, kihullott hajjal? Hát igen, ez lehetséges. Tekintve a piacon jelenleg futó szerek minőségét, és az ehhez társuló csapnivaló szaktudást a felhasználók részéről. Te versenyzel amúgy? Vagy csak azért kezdtél el 19 évesen drogokat használni, hogy jobban nézzél ki a strandon, mint a melletted álló gyári munkás Karcsi?
Amúgy kérdező, ha nem egy csicska troll vagy, hanem a szándékaid valódiak, akkor ne kezdj el versenyezni, vagy ha igen, akkor tedd azt naturál bajnokságokon! Nem ér annyit az egészséged és az életed, hogy egy valamilyen vidéki versenyen te valahányadik helyezett legyél egy művház korhadó színpadán!
Bocsi de nincs kivel vitáznom.
Ki a faxom mondta neked, hogy szedek bármit is évek óta? :DDDD
Az átalad felsoroltak az anabolikus szteroidok, évek óta tartó használata nulla szünettel, jelennek meg. Genetika és Hatóanyag függő. Mennyire aromatizál a szer (lásd: lógó csöcs),mennyire androgén (lásd: kihullott haj),és mennyire tiszta és mennyi a felezési ideje. A hormonhelyre állításról meg ne is beszéljünk,mert a kondisok 90 százaléka azt sem tudja mi az . lásd: körömnyi here,nulla libidó,lógó csöcs (gyno).
"csicska troll": Ez sok mindent elmondott a kilétedről,már elmondtam privátban is, meg máshol is: ha valami nem tetszik, nem kell azt a fórumot olvasni,sem válaszolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!