Az normális, hogy a szobabiciklit nem ugyanolyan tekerni, mint a rendeset? Mindegyik ilyen?
Persze, hogy másabb. Az olcsóbb kategóriák alapvetően hiába állítasz rajta erősséget, nem tudják érdemben növelni az ellenállást. A drágábbak már igen, de hát mint írtam a drágák...
Plusz azt is vedd figyelembe, hogy nincs ellenszél sem, nem kell megállni, újraindulni és lendületbe kerülni stb. Teljesen más érzés, és igen, többet is kell tekerni egy szobabiciklivel ugyanannyi kalória elégetéséhez.
DE mivel nem versenyre készülsz, nincs nagy célod vele, így teljesen megfelel ha ráülsz és tekersz fél vagy 1 órát rajta. Úgyis csak kardió a cél, ahhoz pedig tökéletes.
A kérdésre pedig annyit, hogy én előbb nézek utána a dolgoknak, és utána vásárolok amennyiben tetszik. Ha pedig már megvetted, akkor konkrétan édesmindegy.
Ahogy én észrevettem a pedál szár hossza rövidebb a sima szoba bringákon. Kb gyerek bringa hosszúságúak. A spinning bringa rendelkezik olyan adottságokkal és állíthatósággal, hogy tényleg ugyanolyan, mintha az igazit tekerném.
Meg ugye az sem mindegy, hogy gumiszalag adja az ellenállást, vagy mágnestárcsa. De ha már megvetted, akkor előveszel egy mérőszalagot és leméregeted a sima bringád ülés, kormány magasságát,ülés kormány távolságát a pedálhosszt, és beállítod ugyanolyanra a szobabringádat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!