1/11 anonim válasza:
Nem tudom, de megfulladok a röhögéstől.
2/11 anonim válasza:
Na jó, megnéztem Tari Ádámot is. Bakker, pedig nem is kicsik a melleim, de most megalázottnak érzem magam. :D
3/11 anonim válasza:
ha választható kérdést teszel fel, tegyél ki válaszlehetőségeket, úgy még értelme is lesz, még ha csak vicc is...
4/11 A kérdező kommentje:
Tari jobb forma, de Grizzly erősebb és keményebben edz
2021. okt. 30. 11:18
5/11 anonim válasza:
Mindkettő egy 0.
Egyik szabálytalanul megpumpálja magát, meg megiszik 2 fehérjét és akkor ő az isten. De amúgy 70kg a srác... feszít jobbra balra
A másik meg egy zsírdisznó, poén, ugyan úgy.
6/11 A kérdező kommentje:
Mindkettőnek van küzdősport múltja. Tariról úgy tudom, hogy thai boxolt.
Egy bunyóban melyik nyerne?
2021. okt. 30. 13:57
7/11 anonim válasza:
Ki az a Grizzly? A Grizzly és a lemmingek című meséből, ő a medve?🤣
Amúgy tök nímand figura mindkettő. Tari ráadásul szeret hülyeségeket beszélni jó hosszan.
8/11 A kérdező kommentje:
Kyriakos “Grizzly” Kapakoulak
2021. okt. 30. 14:13
10/11 anonim válasza:
Kyriakos zsírdisznó? Lehet, de bitang erős. Jujimufuék ketten kb fele akkora súlyt meg sem tudtak mozdítani ülve, amivel ő állva ordítva csuklyázott😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!