Milyen gyakorlatokkal és taplálkozással tudnék formás popsit alakítani magamnak?
Formás popsi. Ez az a két szó, ami ha szerepel egy mondatban, pláne ha egymás mellett, akkor biztos lehet abban az ember, hogy az adott személy 30 percet sem volt hajlandó szánni arra, hogy elolvasson egy tudományos cikket, vagy egy magyar nyelvű tanulmányt arról, hogyan működik az edzés és a sporttáplálkozás. Enélkül pedig sajnos nem fogsz tudni eredményeket elérni. Szükséged van utánanézésre, informálódásra, tájékozódásra, tudásszerzésre.
Fogalmunk sincs, hogy most hogy nézel ki, milyen formában vagy, milyen testzsírral, és még egyébként ezer tényezővel nem vagyunk tisztában, úgyhogy így hogyan ajánljunk neked bármit is? Azt sem tudjuk, hogy kalóriadeficitre vagy kalóriatöbbletre építő diétára van-e szüséged. Kell neked egy jó személyi edző, aki a számos veled kapcsolatos tényező tudatában ír neked egy összetett edzéstervet és egy célnak megfelelő étrendet, továbbá megtanít az alapokra. Neked ez mindenkinek javasolt, hiszen rengeteg kudarctól és pénzkidobástól meg tud menteni.
#3 amit az első bekezdésben írsz nem igaz. Nagyon sokat olvastam ilyesmi tartalmak után szimplán kíváncsi voltam hogy még mit tudnak nekem ezzel a témával kapcsolatban mondani
Abban viszont igazad van hogy nem írtam le a súlyomat meg az ezekhez kapcsolatos dolgokat.
Magassagomhoz sztm megegyezik a súlyom kicsit talán van rajtam felesleg 160cm és 55 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!