Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokkal és...

Milyen gyakorlatokkal és taplálkozással tudnék formás popsit alakítani magamnak?

Figyelt kérdés
Inkább konditermes edzésekre gondolok es esetleg ha valaki jártas a témában akkor egy edzés tervet is megköszönnék😊

2021. okt. 23. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Ez mind oké, csak nem értem, minek? :-D Ettől nem leszel egészségesebb se, mozogni amúgy is mozogsz, edzeni meg belefér, enni meg azt eszel, amit megkívánsz. Fogalmam nincs, hogy minek formás popsi? :-D Mi a célja?
2021. okt. 23. 10:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék csinosabb és sportosabb alakot elérni
2021. okt. 23. 10:38
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Formás popsi. Ez az a két szó, ami ha szerepel egy mondatban, pláne ha egymás mellett, akkor biztos lehet abban az ember, hogy az adott személy 30 percet sem volt hajlandó szánni arra, hogy elolvasson egy tudományos cikket, vagy egy magyar nyelvű tanulmányt arról, hogyan működik az edzés és a sporttáplálkozás. Enélkül pedig sajnos nem fogsz tudni eredményeket elérni. Szükséged van utánanézésre, informálódásra, tájékozódásra, tudásszerzésre.

Fogalmunk sincs, hogy most hogy nézel ki, milyen formában vagy, milyen testzsírral, és még egyébként ezer tényezővel nem vagyunk tisztában, úgyhogy így hogyan ajánljunk neked bármit is? Azt sem tudjuk, hogy kalóriadeficitre vagy kalóriatöbbletre építő diétára van-e szüséged. Kell neked egy jó személyi edző, aki a számos veled kapcsolatos tényező tudatában ír neked egy összetett edzéstervet és egy célnak megfelelő étrendet, továbbá megtanít az alapokra. Neked ez mindenkinek javasolt, hiszen rengeteg kudarctól és pénzkidobástól meg tud menteni.

2021. okt. 23. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én csak nagy súllyal guggolok és izmos a seggem, de ott van a kitörés is, viszont ami szerintem legjobban adja a farizomnak az a hip thrust. Szóval szerintem legyen ez az egyik fő alappillérje az edzésednek, és eköré építs izolációs gyakorlatokat. Persze megfelelő étkezés mellett. Ez sem olyan nehéz mint sokan terjesztik, millió app van erre, ahol a makrokat tudod követni és ezeket egészséges ételekből bevinni, attól függően, hogy fogyni vagy hízni szeretnél. Ennél jobban felesleges belemenni a táplálkozásba, majd ha pár év után komolyabb célok vannak na majd akkor. Ja meg természetesen nem csak popsira kell edzeni, hanem mindenre. Nem muszáj személyi edző, csak azzal rengeteg időt, energiát, bénázást tudsz megtakarítani. Én is szoktam ajálani, hogy menjen valaki edzőhöz ha megteheti és JÓ SZAKEMBER ez a legfontosabb. De én is egyedül kezdtem és a magam kárán tanultam mindent stb. szóval ez sem lehetetlen.
2021. okt. 23. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:

#3 amit az első bekezdésben írsz nem igaz. Nagyon sokat olvastam ilyesmi tartalmak után szimplán kíváncsi voltam hogy még mit tudnak nekem ezzel a témával kapcsolatban mondani

Abban viszont igazad van hogy nem írtam le a súlyomat meg az ezekhez kapcsolatos dolgokat.

Magassagomhoz sztm megegyezik a súlyom kicsit talán van rajtam felesleg 160cm és 55 kg vagyok.

2021. okt. 23. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 Neked köszönöm a segítséget.❤
2021. okt. 23. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi segges kérdés megvolt.
2021. okt. 23. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!