Szerintetek csökkenthetem a napi étkezések számát?
Figyelt kérdés
Jelenleg napi 6x eszek , sokszor keveset hogy a mikro makro tápanyag bevitelem folyamatos legyen és tudjon a test meg az izomzat regenerálni. Így 2 óránként történik meg az étkezés , pontos étrenddel. Viszont estére mindig van még egy kis telítettség érzetem, emiatt az este 6 órási edzés után az anabolikus ablakba idejében nem tudom megadni szerintem az izomzatom számára a megfelelő kalória számot, ezért gondoltam hogy egy 342 kcalos étkezést elosztok és hozzárakom a többihez feldarabolva. A legnagyobb étkezés pedig edzés után lenne a maximális izomnövekedés érdekében , az anabolikus kaput kihasználva. Szerintetek ez okozhat problémát, vagy jobb lesz így? 1 hete edzek jelenleg de így érzem hogy kitudom hozni magamból a maximumot.2021. okt. 21. 08:55
3/4 anonim válasza:
Rosszul csinálod.Éjszaka lebontódik az izmod,amit nappal építettél.Elviszi a katabolizmus.Sokan nem tugyák ezt,azért nem fejlődnek.
Éjszaki is fel kell kelni enni.
2 óránként,különben nem ér semmit.
4/4 anonim válasza:
Amikor e sorokat írom, a buszon ülve műanyag dobozból zabálja a paraszt a csirkerizst erős fűszerekkel. Szívem szerint alárúgnék, úgyhogy már csak a szociális életed miatt sem ajánlatos a napi 6.😁 De mivel régebbi a kérdés, remélem, hogy azóta rájöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!