Diétánál testedzéshez mennyi Bcaa és beta alanin kell ha diéta végén is fenn akarom tartani az edzés lendületét?
Figyelt kérdés
Ahogy kevesebb szénhidrátot eszek fokozatosan gyengültem.Barátnőm javasolta nekem is,de ő edzőhöz jár,az ad neki szakmai tanácsokat.
Mielőtt szedném megakartam kérdezni egy szakmai oldalon is.
28L
2021. okt. 20. 08:46
1/5 anonim válasza:
Nap BCAA és béta-alanin kérdés.
Most kell erősnek lennetek kommentelők és nem választ adni ennek a magát időnként lánynak kiadó beteg trollnak. Nem szabad őt etetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Szomorú hogy ilyen emberek írnak itt választ.
Kérdésemre továbbra is várom a segítő válaszokat,az első troll meg szégyellje magát.Anyukája biztos büszke rá hogy lányoknak ilyen választ ír.
2021. okt. 20. 10:31
3/5 anonim válasza:
Nem kell ilyen baromságokat szedni sem diéta elejen, sem végén. Külön szénhidrátot meg pláne nem kell csökkenteni soha az életben.
4/5 anonim válasza:
Semennyit.
A diéta pont úgy működik,hogy elég,amire kell.
A ch megvonás alapból is gyengülést idéz elő.De ez ilyen játék.Nem kell csúcskat nyomni oszt kész.
5/5 anonim válasza:
Folosleges. Szrt se ernek. Ilyen a dieta. Amik ernek vmit azok nem legalis cuccok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!