Teljes test edzéshez adnátok tippeket?
Figyelt kérdés
Melyik izomcsoportra mennyi sorozatot csináljak? illetve mik azok a gyakorlatok amik ilyenkor a "legjobbak"?2021. okt. 17. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szerintem a saját testsúllyal végzett gyakorlatok a legjobbak: fekvőtámasz, húzódzkodás.
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok a teljes testedzés híve egyáltalán és pedíg már 5 éve foglalkozok testépítéssel és rengeteg edzéstervet próbáltam már. Nekem ami a legjobban bejött az a mell tricepsz, hát bicepsz, láb váll trapéz. Sokan a válatt melnapin csinálnak és trapézt háttal de nekem ez jobban bejön. Nyílván egyénfüggő de ha te hétfőn tartasz egy kemény teljes testedzést akkor Csütörtökig kéne pihenni. Na meg ahhoz, hogy te jól leedz minden izmot rendesen egy délutánod rámegy:) Gondolj bele csak úgy megy ha mindenre egy gyakorlatot csinálsz az meg még kezdőként is kevés. Vádli első comb hátsó comb has mell hát bicepsz tricepsz váll trapéz egy edzés alatt nem igazán mehet. Mellre fekvenyomás egyenes padon fekvenyomás emelt padon kezisulyzokkal es tarogatas kabeltoronynal labra guggolas labhajlito, combhajliyo esetleg olyan nyomogatas gepen, vadli gepen, vallra military press vagy ruddal felnyomas, oldalemeles és előreemelés pl kézisúlyzóval, tricepszre letolás gépen, kickbacks, dips, vagy a szenelyes kedvencem lefekszel egy padra es EZ rudat emelsz fej felett, bicepszre kalapácsok, olimpiai ruddal 21-esek,hatra sajat testsulyos vagy gepes huzodzkodas elol es hatul is, szukfogasu lehuzas, gepen valo rovidfoganytyus derekhoz huzas, evezes akar, traoezra meg ruddal valo vagy kezisulyzoval valo emeles test mellett, ugy hogy emeled fel a vallaidat ezt nem tudom, hogy magyarazzam:) ezek az "alapok" nyilvan meg rengeteg gyakorlat van. Én más edzésterve ajánlanék, ha nem is azt amit írtam, de szerintem a mostani az nem jó
3/3 anonim válasza:
Fekvenyomás, fejfölé nyomás, evezés (vagy széles lehúzás vagy széles húzódzkodás), guggolás, felhúzás, vádli: heti 12-14 széria, 5-6 ismétlés
Esetleg mehet oldalemelés, döntött oldalemelés, bicepsz, tricepsz: heti 4-6 széria, 5-6 ismétlés
Has is menjen
Legjobb heti 3 teljes testre elosztani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!