Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha mostantól szó szerint...

Ha mostantól szó szerint elkezdek zabálni mindent, mellette pedig itthon edzenék, tudnék izmosodni, látványosan nagyobbnak tűnni?

Figyelt kérdés
16 vagyok, 55 kiló, 175 cm. A szüleim nem engednek konditerembe, és nem is tudnék itthon "tisztán" étkezni. Nem érdekelne, ha feljönne rám zsír, csak nagyobb akarok lenni.

2021. okt. 17. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
Miért nem engednek konditerembe?
2021. okt. 17. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod mit jelent a "tiszta" étkezés, akkor azt is tudod, mit jelent a kalória fogalma és a kalóriaszámolás. Minden ezen a matekon múlik. Ha van kalóriatöbblet, azaz több kalóriát viszel be, mint amennyit a napi aktivitásoddal elégetsz, akkor hízni fogsz, azaz nőni fog a tömeged. Ha mellette edzel (otthon vagy street workout parkban), akkor megadod a stimulust az izmaidnak, ezáltal nemcsak a testzsírod fog nőni, hanem a karocskád is és a hátacskád is.

Az már más kérdés, hogy az egészség szempontjából rohadtul nem mindegy, hogy a kalóriatöbbletet pacalpörköltből és zsíros kenyérből biztosítod, vagy pulykamellből és bulgurból.

2021. okt. 17. 13:50
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es mert "megállok a növésben".

2-es, köszi.

2021. okt. 17. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"megállok a növésben"

Nem hinném,én is ekkor kezdtem,és láss csodát 183-4cm magas lettem.

Amúgy is teljesen jó a magasságod,már nem fogsz sokat nőni.

2021. okt. 17. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:

MInden tisztelet a szülőknek.Csak azt kéne még kideríteni,hogyha nem néznek utánna valaminek,akkor minek szólnak bele és miért mondanak hülyeségeket.

Nem allsz meg semmibe,es a feherjepor nem steroid,meg nem kell talicskát tolni,hogy bizonyítsd az erődet,meg az izomszövet max vizet köt meg és nem,nem levegő van benne.

Stb..

Mindent nem kell zabálni,hanem meg kell válogatni,hogy mit eszel.Mert a vége mindig ugyanaz.Azt hiszi hogy a lényeg az,hogy minél nagyobb legyen.Közbe meg egy zsirdisznóvá hízik.

Izmot kell felszedni,ami zsirral jár,nem pedig egy pufi hájas malaccá hízni kevés izommal.

2021. okt. 18. 01:05
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Otthon csak minimálisan tudsz izmosodni. Inkább zsírosodni fogsz
2021. okt. 18. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Tényleg minden tisztelet nekik, de ugyan olvassanak már kicsit utána a dolgoknak, ha már gyereket csinálni volt eszük. Mégis mitől állnál meg a növésben? Az edzéstől, a mozgástól? Mert akkor az otthoni munka is ezt okozza. Tehát többet ne engedd, hogy házimunkára kényszerítsenek. :D
2021. okt. 18. 14:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam is pont ez volt, amúgy már tudósok bebizonyították, hogy a növés nem ettől függ. Egy jó edzésterv mellett és jó étkezés mellett miért ne fejlödnél. Egyél sok proteint és csinálj egy edzéstervet. Én az elején azt a hibát követtem el, hogy minden nap ugyan azt az edzést csináltam és nem volt időm regenerálodni. Ennek már 4 éve. Tény, hogy terembe jobban tudnál fejlödni, mert otthon limitálva vagy, mert nem tudsz több súlyal edzeni de amire odajutsz már fogsz tudni terembe járni. Nincs a közeledben kinti street workout park?
2021. okt. 20. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!