Ha mostantól szó szerint elkezdek zabálni mindent, mellette pedig itthon edzenék, tudnék izmosodni, látványosan nagyobbnak tűnni?
Ha tudod mit jelent a "tiszta" étkezés, akkor azt is tudod, mit jelent a kalória fogalma és a kalóriaszámolás. Minden ezen a matekon múlik. Ha van kalóriatöbblet, azaz több kalóriát viszel be, mint amennyit a napi aktivitásoddal elégetsz, akkor hízni fogsz, azaz nőni fog a tömeged. Ha mellette edzel (otthon vagy street workout parkban), akkor megadod a stimulust az izmaidnak, ezáltal nemcsak a testzsírod fog nőni, hanem a karocskád is és a hátacskád is.
Az már más kérdés, hogy az egészség szempontjából rohadtul nem mindegy, hogy a kalóriatöbbletet pacalpörköltből és zsíros kenyérből biztosítod, vagy pulykamellből és bulgurból.
1-es mert "megállok a növésben".
2-es, köszi.
"megállok a növésben"
Nem hinném,én is ekkor kezdtem,és láss csodát 183-4cm magas lettem.
Amúgy is teljesen jó a magasságod,már nem fogsz sokat nőni.
MInden tisztelet a szülőknek.Csak azt kéne még kideríteni,hogyha nem néznek utánna valaminek,akkor minek szólnak bele és miért mondanak hülyeségeket.
Nem allsz meg semmibe,es a feherjepor nem steroid,meg nem kell talicskát tolni,hogy bizonyítsd az erődet,meg az izomszövet max vizet köt meg és nem,nem levegő van benne.
Stb..
Mindent nem kell zabálni,hanem meg kell válogatni,hogy mit eszel.Mert a vége mindig ugyanaz.Azt hiszi hogy a lényeg az,hogy minél nagyobb legyen.Közbe meg egy zsirdisznóvá hízik.
Izmot kell felszedni,ami zsirral jár,nem pedig egy pufi hájas malaccá hízni kevés izommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!