Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mitől van és hogy?

Ez mitől van és hogy?

Figyelt kérdés

Nos,több súlyt tudok emelni és a testsúlyomat is jobban bírom el,viszont plussz izomtömeg nem jött fel rám. Sőt,külsőleg véknyabb lettem,de a súlyom ugyanannyi (jó,1 kg-mmal nezebb) ráadásul a karom,a mellem meg a vállam mérete is ugyanannyi,mint volt

Egyik barátom azt mondta erre,hogy izom jött fel,de azt mégis hogy,ha se a karom,se a mellem nem nőtt semmit?

2021. okt. 14. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog havonta centiket nőni a karod/vállad. Ráadásul kicsit máshol méred, reggel méred, előtte meg este mérted stb stb és máris fél centivel mást mérsz. Ha erősödsz, akkor valószínűleg izom is fog jönni. Ha felment 1kg akkor valószínűleg elég a kalória. Ha elég a fehérje is az étrendedben, akkor így látatlanban(!) azt mondom, hogy nincs itt gond, csak türelem kell.
2021. okt. 14. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan edzel?
2021. okt. 14. 20:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Valamennyinek azért fel kellett jönnie,lehet hogy az izomépítésre használt kalóriák plusz az a kis többlet mozgás miatt zsírt vesztettél és ezért nem feltűnő.Ezt akkor tudnám elképzelni ha szintentartás körüli kalóriát vittél be,nem túl sok fehérjével és az izomépítéshez a zsírt használta a szervezeted.

Illetve az erő nem teljesen lineárisan egyenlő az izomtömeggel,lehet úgy is erősödni hogy elsajátítod a mozgásformákat.Ahogy csinálod a gyakorlatokat tapasztalattal könnyebben használod az izmokat,hatékonyabban vitelezed ki a gyakorlatokat ezért több megy.

2021. okt. 14. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:
34%
Keretben mennyit húzol fel?
2021. okt. 14. 20:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Keretben? Hogy erted?

Kettes,súlyzózok meg saját testsúlyos gyakorlatok mellé.

2021. okt. 14. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Hogyhogy hogy értem???

Keretben mennyit húzol fel, ezen mit nem lehet érteni?

Én csak kérdezem, hogy a továbbiakban lehessen neked érdemben segíteni.

Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló...

2021. okt. 15. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Jaaa a trap bar vagy mi,aha vágom.

Keretbe nem szoktam felhúzásozni,sima rúddal szoktam,úgy megy 130-140 kg.

2021. okt. 15. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!