Ez mitől van és hogy?
Nos,több súlyt tudok emelni és a testsúlyomat is jobban bírom el,viszont plussz izomtömeg nem jött fel rám. Sőt,külsőleg véknyabb lettem,de a súlyom ugyanannyi (jó,1 kg-mmal nezebb) ráadásul a karom,a mellem meg a vállam mérete is ugyanannyi,mint volt
Egyik barátom azt mondta erre,hogy izom jött fel,de azt mégis hogy,ha se a karom,se a mellem nem nőtt semmit?
Valamennyinek azért fel kellett jönnie,lehet hogy az izomépítésre használt kalóriák plusz az a kis többlet mozgás miatt zsírt vesztettél és ezért nem feltűnő.Ezt akkor tudnám elképzelni ha szintentartás körüli kalóriát vittél be,nem túl sok fehérjével és az izomépítéshez a zsírt használta a szervezeted.
Illetve az erő nem teljesen lineárisan egyenlő az izomtömeggel,lehet úgy is erősödni hogy elsajátítod a mozgásformákat.Ahogy csinálod a gyakorlatokat tapasztalattal könnyebben használod az izmokat,hatékonyabban vitelezed ki a gyakorlatokat ezért több megy.
Keretben? Hogy erted?
Kettes,súlyzózok meg saját testsúlyos gyakorlatok mellé.
Hogyhogy hogy értem???
Keretben mennyit húzol fel, ezen mit nem lehet érteni?
Én csak kérdezem, hogy a továbbiakban lehessen neked érdemben segíteni.
Nem tudom, mi ebben a kivetnivaló...
Jaaa a trap bar vagy mi,aha vágom.
Keretbe nem szoktam felhúzásozni,sima rúddal szoktam,úgy megy 130-140 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!